Ce imprimeuri se poarta în această vară și TRUCURI să le asortezi

93
Ce imprimeuri se poarta în această vară și TRUCURI să le asortezi - imprimeuri-1377183061.jpg

Articole recomandate

Vara aceasta imprimeurile au pus stăpânire pe haine și accesorii. Parcă niciodată nu am văzut mai multe care să defileze pe podiumuri și pe străzi cu o asemenea ușurință. Florale, etnice, orientale, grafice, animal print, mitologice, mici sau mari și probabil lista mai poate continua mult și bine. Nu de alta, dar nu cred că designerilor le-a scăpat vreun model de imprimeu propus pentru acest sezon.

Și nu putem decât să ne bucurăm pentru că astfel de haine te ajută să te exprimi mai ușor, îți permit să te bucuri de culori, să experimentezi și, de ce nu, să te joci după bunul plac.

Și chiar dacă foarte multe persoane sunt speriate de hainele cu imprimeuri și preferă să le ocolească de frică să nu greșească, pot să spun că fac o mare greșeală. Să porți imprimeuri nu este greu, trebuie doar să știi câteva trucuri.

Dacă nu ești foarte sigură pe tine nu purta două piese vestimentare cu imprimeuri diferite. Alege o singură piesă cu imprimeu, iar restul ținutei într-o culoare mai cuminte. De asemenea, dacă alegi o fustă cu un imprimeu bogat nu o asorta la o bluză într-o culoare intensă. Riști să pari prea încărcată.

Foarte important este să conștientizezi că un imprimeu va atrage toată atenția în acel loc. Așa că, dacă ai niște șolduri de care nu ești foarte mândră evită imprimeul în acea zonă. Învață să "manipulezi" privirile și să le îndrepți acolo unde vrei tu. De altfel, hainele cu imprimeuri sunt un aliat de nădejde pentru persoanele care vor să mascheze anumite defecte.

Este foarte simplu să-ți pui o bluză cu un imprimeu interesant, foarte colorat, și o fustă neagră (mai ales dacă imprimeul bluzei este pe un fundal negru). Îți garantăm că toată lumea va observa doar imprimeul, iar defectele fizice vor dispărea ca prin minune.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 August 2013
Stire din Diverse : Cele mai sexy culori de păr
Pagina a fost generata in 3.7775 secunde