Ce își doresc bărbații?

141
Ce își doresc bărbații? - ceisidoresc-1365426148.jpg
Cred că și tu ai auzit ideea conform cărei bărbaților le plac femeile cât mai neajutorate. Dar să știi că există și cazuri când le preferă pe cele independente. Psihologul Cristina Ion-Rădulesu a observat că, deși există într-adevăr bărbați pentru care idealul feminin e o domni-șoară cât mai fragilă și mai neajutorată, există, de asemenea, și alții care preferă femeile independente și care par inabordabile. Alții le plac pe cele misterioase și așa mai departe. 

Independentă,

dar nu cu nasul pe sus

Alungă din minte ideea că trebuie să fii neajutorată ca să fii plăcută. Dacă nu ești genul care să-ți dai cu stângul în dreptul și să nu poți face un pas fără ghidarea atentă a unui bărbat, să nu crezi că trebuie să te prefaci ca să fii plăcută. Sunt destui care apreciază femeile sigure pe ele și descurcărețe. Totuși, într-o relație trebuie să știi și să primești, nu numai să dăruiești. Nu trebuie să arăți că nu ai nevoie deloc de el.

Calități apreciate de cei mai mulți

Sunt câteva calități pe care le apreciază toți bărbații. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție. Oricui îi place o persoană tonică, simpatică, emanând stare de bine. Poate nu tuturor le plac vorbărețele, dar o figură zâmbitoare, o atitudine deschisă și puțin simț al umorului vor deschide întotdeauna drumul spre inima unui bărbat. Sensibilitatea (poate nu în exces) și dorința de a-i ajuta pe ceilalți sunt și acestea calități mult prețuite. Poate te gândești că cel mai mult contează cum arăți, și într-un anume fel ai dreptate.

(Sursa: libertatea.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Muncești din greu? Relaxează-te!
Pagina a fost generata in 1.4222 secunde