Ce le place bărbaților în pat?

454
Ce le place bărbaților în pat? - cevorbarbatiiinpat-1374243463.jpg

Articole recomandate

Sexul este foarte important pentru ambii parteneri ai unui cuplu. Clicksănătate ne spune ce iubesc și ce urăsc bărbații în pat:

O femeie cu inițiativă. Lucrul pe care îl urăsc cel mai tare bărbații într-o relație este lipsa de inițiativă a partenerelor. O partidă de sex nu se întâmplă pur și simplu. Cineva o face posibilă, deci cineva are inițiativa. Ar fi bine, pentru bunul mers al relației, ca această iniția-tivă să nu vină întotdeauna de la el. Când o femeie spune și arată că își dorește să facă sex cu par-tenerul ei, acesta se va simți atrăgător. Asta nu înseamnă că ea trebuie să construiască scenarii de seducție elaborate pentru a-l lua prin surprindere. Inițiativa poate veni într-un moment banal, în timp ce vă uitați la televizor pe canapea sau pregătiți masa împreună. Dar el va fi mai mult decât încântat dacă femeia dă dovadă și de imaginație și de spontaneitate în ce privește locul și momentul alese.

O femeie cu imaginație. Entuziasmul femeii nu ar trebui să ia sfârșit din momentul în care atinge așternutul. Bărbaților le face plăcere ca femeia să preia controlul. Din nou, imaginația este un atu pentru o femeie, iar ea nu ar trebui să se teamă să încerce lucruri noi în pat. Nu înseamnă că ar trebui să-i îndeplinească toate fanteziile erotice, mai ales atunci când ei nu îi fac plăcere anumite lucruri. Important este să vă concentrați asupra plăcerii celuilalt și să descoperiți ce vă place fiecăruia. Dacă va primi atenție, bărbatul nu se va da în lături să încerce totul pentru a-și satisface iubita. Cu alte cuvinte, dacă vrei să ai plăcere, oferă plăcere!

...și fără complexe. Bărbaților le place ca iubita lor să arate că se bucură de intimitate. De modul în care femeia se manifestă depinde în mare măsură entuziasmul bărbatului. Sigur că fiecare bărbat este diferit, și preferințele lui de asemenea. Pe lângă cele enumerate, cu siguranță există și altele, care trebuie descoperite. De exem-plu, unora le place ca partenera să poarte lenjerie din dantelă, alții abia dacă o observă. Unora le place limbajul "explicit", alții nu se dau în vânt după el.

(Sursa: www.clicksănătate.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4724 secunde