Ce n-ar trebui să știe șefii despre angajați

210
1
Ce n-ar trebui să știe șefii despre angajați - cesanustiesefii-1414072492.jpg

Articole recomandate

Indiscutabil, pentru a nu intra în vizorul șefilor, unele informații trebuie să rămână pur și simplu private, mai ales dacă vrei să nu ai probleme la locul de muncă. Pentru că nu trăim într-o lume ideală, există lucruri pe care nu trebuie să i le spui șefului niciodată. Iată ce ne sfătuiesc specialiștii în resurse umane, potrivit Sfaturi.Carieră.ro:


Informații private
Chiar dacă, teoretic, viața privată nu ar trebui să-ți afecteze situația la locul de muncă, majoritatea oamenilor judecă subiectiv astfel de aspecte. Nu este bine ca șeful tău, sau chiar și colegii să afle prea multe detalii despre viața ta privată, de la tatuaje ascunse, la boli cronice, intenția de a avea un copil în viitorul apropiat, sau probleme de familie. 
Indiferent dacă vrei să-ți petreci serile citind copiiilor o poveste, dacă vrei să iei cina în oraș cu iubitul, sau să petreci prin cluburi, șeful tău nu trebuie să știe astfel de informații. Ai mare grijă dacă sunteți prieteni pe Facebook, deoarece oriât de deschisă ar fi o persoană, s-ar putea să nu te înțeleagă pe deplin când vei explica că nu ai putut să termini o sarcină, dar ai postat fotografii dansând pe mese, în club. 
Nu te da religios
Religia și politica nu se discută la masă spune o vorbă veche. Dar nici la locul de muncă nu este tocmai indicat să dezbați probleme ce țin de spiritualitate și politică. Mai ales când vine vorba de șeful tău, nu știi ce fel de om este, în ce crede și mai ales în ce nu crede. Nu risca să-ți faci prea publice crezurile, pentru că s-ar putea să fii omisă de la promovare, de la o mărire de salariu, sau chiar mai rău, pentru că oamenii sunt oameni și obiectivitatea absolută este greu de găsit. 
Banii familiei
Lipsa de obiectivitate și părerile personale îți pot face rău dacă șeful tău știe cu ce se ocupă și cât câștigă familia ta. Dacă soțul sau iubitul tău lucrează pe o poziție înaltă, într-o companie, s-ar putea ca șeful tău să considere că tu nu ai nevoie de o mărire sau promovare, pentru că alți angajați o duc mai prost. Nu este etic, dar se întâmplă destul de des. 
Ca să nu mai vorbim de posibilitatea ca șeful tău să fie gelos pe funcția ocupată de partenerul tău și atunci viața ta va fi mai grea, și asta, degeaba. 


Comentează știrea

suzana
26 octombrie 2014
locuri de munca

Locuri de munca pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Semne că riști să-ți pierzi jobul
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Se poate trăi dintr-o singură leafă?
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cum să-ți deschizi o covrigărie
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Bunele maniere la birou
Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Asa se curăță rapid canapelele
Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Accesorii de toamnă pentru casa ta
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Din secretele bucătarilor profesioniști
Pagina a fost generata in 2.2808 secunde