Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă, iarna

243
1
Ce nu trebuie  să-ți lipsească  din casă, iarna - 10decunelteiarna-1386697493.jpg

Articole recomandate

Lista cu unelte care n-ar trebui să lipsească, iarna, din orice locuință cuprinde câteva obiecte: o lopată bună, special făcută pentru zăpadă, amestec de sare și nisip, ca soluție antiderapantă pentru scări și alei, bandă izolantă pentru ferestre sau alte situații neprevăzute, dar și altele. Nu de alta, dar trebuie luate măsuri pentru a nu te prinde vijeliile nepregătit.

Scara mobilă. Potrivit www.casadex.ro, o unealtă indispensabilă, iarna, este scara mobilă. Îți trebuie ca să cureți zăpada de pe casă. Deja scara cu pricina trebuia folosită pentru a îndepărta frunzele și tot ceea ce s-a adunat în toamnă, în jgheaburi și burlane, ca să faci loc apei să se scurgă și să nu se infiltreze în casă.

Lopata este la fel de utilă iarna, dar și o mașină pentru deszăpezit ți-ar putea fi necesară, mai ales dacă ai o curte mare. Investiția este una importantă, poate să ajungă și până la 3.000 de lei, dar este genul de mașinărie pe care o ai pentru foarte multă vreme și care se dovedește extrem de utilă. Găsești freze pentru zăpadă și la 700-800 de lei, utile pentru curți mai mici.

Banda adezivă izolantă face parte din categoria de unelte pentru casă care au scop preventiv. Un geam crăpat, o zonă cu probleme în acoperiș sau alte situații unde este nevoie de o intervenție de urgență, toate se pot rezolva cu această banală bandă izolantă. În plus, aproape orice fel de reparație se poate face tot cu bandă adezivă. Se poate dovedi foarte eficientă pe timpul iernii și pentru izolarea țevilor.

Stoc de alimente neperisabile. Nu în ultimul rând, pregătirea pentru iarnă înseamnă și un stoc de alimente neperisabile (apă, făină, mălai, lapte praf, câteva conserve), care să te ajute să te descurci măcar câteva zile. Încarcă butelia de voiaj și fă-ți un stoc de baterii. Mai bine să nu le folosești, deși umblă vorba că o să fie o iarnă lungă și grea. Acestea nu intră în categoria unelte pentru casă iarna, dar omul prevăzător le ia în calcul, pentru că uneori vremea este imprevizibilă, iar anotimpul în care deja am intrat rămâne sezonul cel mai riscant.

Comentează știrea

christian louboutin los angeles
28 februarie 2014
christian louboutin los angeles

heels vogue louboutin Stiri Diverse : Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă, iarna | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin los angeles http://calbeams.yoqayoqa.com/images/christian-louboutin-june.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai un bebeluș sănătos toată iarna
Joi, 18 Aprilie 2013
Stire din Fun : Iarnă grea, lemne puține…
Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Social : Ninge astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.3155 secunde