Cea mai frumoasă paradă, la Mangalia

149
Cea mai frumoasă paradă, la Mangalia - parada-1435828486.jpg

Articole de la același autor

Start al turneelor de baby și mini baschet, la Mangalia. Peste 1.000 de copii au participat la festivitatea de deschidere a turneelor finale naționale de baby baschet și mini baschet, care se desfășoară, până pe 11 iulie, la Mangalia. 


Micii sportivi, dotați cu pancarte și stegulețe viu colorate, au defilat îmbrăcați în echipamente sportive, scandând numele echipelor din care fac parte. Parada s-a desfășurat în zona Portului Turistic, pe traseul Clubul Nautic - Plaja "Laguna", iar pe durata acesteia, sportivii au fost însoțiți de o fanfară militară și de personajele care întruchipează cele șapte stațiuni din sudul litoralului.

Meciurile se joacă pe terenurile Liceului "Ion Bănescu" și la Baza Sportivă Pescăruș, organizatorii competiției fiind ASM Callatis mg, CS Admar și Federația Română de Baschet.

Jocurile Sportive ale Mangaliei

Cele mai așteptate întreceri ale sezonului sunt programate, însă, în a doua jumătate a lunii august, când, pe plaja "Laguna", se vor desfășura Jocurile Sportive ale Mangaliei. Ca de fiecare dată, vedetele evenimentului vor fi luptătorii, care se vor înfrunta pentru titlurile naționale, însă organizatorii au pregătit turiștilor multe alte surprize. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Festivalul Tinereții", la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4544 secunde