Cel mai mare dușman al oricărui job

73
1

Articole recomandate

La orice loc de muncă, în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, ar putea să survină trei factori care să-ți saboteze activitatea. Primul dintre factorii răspândiți prin mediile de lucru este oboseala. Potrivit avantaje.ro, însă, nici bârfa și conflictul nu pot fi considerați prieteni!

Oboseala

Stresul, lipsa somnului, alimentația necorespunzătoare, programul de lucru, toate pot duce la instalarea unei stări de slăbiciune fizică și psihică. Odată instalată, oboseala vine la pachet cu lipsa de ener-gie, senzația de extenuare și apatie. Atunci când angajatul stăpânește sindromul de suprasolicitare, primul efect va fi scăderea randamentului psihic și fizic la locul de muncă.

În astfel de cazuri, este bine să iei măsuri din timp și să te adresezi medicului de familie pentru investigații și un set de analize. Nu de alta, dar este posibil ca senzația atât de puternică de epuizare să fie un simptom al unei anumite boli, iar cu așa ceva nu este de glumit.

Comentează știrea

christian louboutin official website
28 februarie 2014
christian louboutin official website

christian louboutin daffodile swarovski crystal ab pumps Stiri Diverse : Cel mai mare dușman al oricărui job | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin official website http://amrhelmy.plazapm.com/images/christian-louboutin-daffodile-pumps.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru a fi un coleg bun
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Când riști să-ți pierzi jobul
Pagina a fost generata in 1.7442 secunde