Cele mai nocive diete ținute de vedete

199
Cele mai nocive diete ținute de vedete - celemai-1499260022.jpg

Articole recomandate

Cele mai multe vedete vor să arate întotdeauna perfect și fac tot posibilul să dea jos kilogramele nedorite. Din păcate, unele dintre ele apelează la diete nocive care, deși sunt rapide și eficiente pe termen scurt, nu sunt deloc sănătoase. 


Cosmopolitan.ro a realizat lista regimurilor alimentare care nu sunt de urmat, deoarece nutriționiștii le consideră dăunătoare, în special pe termen lung. 


Dieta cu gheață. Actrița Renee Zellweger este cunoscută pentru fluctuațiile ei în greutate, fiind nevoită să se îngrașe vizibil pentru rolul din comedia Bridget Jones, apoi să revină la silueta ei normală. Din acest motiv, pe lângă mese cu un nivel scăzut de carbohidrați, actrița mânâncă în loc de desert… cuburi de gheață. Nu s-a dovedit însă că aceste cuburi de gheață ar avea vreun beneficiu în afara faptului că asigură organismului un oarecare aport de apă, ci din contră, ele sporesc senzația de foame. 


Dieta cu sirop de arțar. În 2006, Beyonce a obținut un rol important în filmul Dreamgirls, pentru care a fost nevoită să dea jos câteva kilograme. Ea a decis să facă acest lucru cu ajutorul unei diete 100% nesănătoase și bizare. Timp de două săptămâni, cântăreața a consumat doar sirop de arțar, piper roșu și apă. Beyonce a slăbit, dar nutriționiștii nu sunt deloc de acord cu această dietă, deoarece duce la pierderea vitaminelor și la stări de slăbiciune și oboseală. 


Detox cu suc. Dietele de detoxifiere sunt cele care stârnesc cele mai multe controverse, mai ales la Hollywood. Una dintre aceste controverse a pornit de la Gwyneth Paltrow, care i-a șocat pe nutriționiști cu planul ei de alimentație. Pentru a-și "curăța" organismul, actrița urmează o dietă care constă într-o singură masă solidă și alte două, lichide, pe zi. Teoretic, sistemul digestiv ar fi astfel stimulat. Practic, un regim bazat în mare doar pe lichide te va face să te simți lipsită de energie. 


Dieta de bebe. O astfel de dietă se spune că ar asigura o cantitate suficientă de calorii pentru obținerea greutății ideale. Actrița Reese Witherspoon a încercat dieta, dar nutriționiștii ne avertizează că regimul bazat exclusiv pe mâncare de bebeluși nu este decât o formă de înfometare, evident dăunătoare organismului. 


Dieta ciugulitului. Victoria Beckham se numără printre vedetele cel mai adesea acuzată că este prea slabă sau chiar anorexică. Dieta ei este pe cât de simplă, pe atât de nesănătoasă: trebuie să mănânci cât mai puțin și doar salată verde, căpșuni și boabe de soia, plus un shake din alge. Este, practic, o formă de înfometare, pentru că nu asigură necesarul de nutrienți indispensabili organismului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6787 secunde