Cele mai prietenoase gustări

150
Cele mai prietenoase gustări - gustariprieten-1413815940.jpg

Articole recomandate

Oricât de riguroasă și corectă este dieta ta, pofta de ronțăială te poate prinde din urmă în orice moment al zilei. Ține la îndemână câteva ingrediente pline de sănătate, prietenoase dietelor. Iată câteva dintre acestea, recomandate de Culinaria.ro:
Ciocolată neagră. Bogată în flavonoide, componente benefice organismului, ciocolată cu un conținut de cacao mai mare de 70% s-a dovedit a fi un ajutor de nădejde persoanelor care suferă de hipertensiune.
Clementinele. Două astfel de fructe zemoase constituie una dintre cele cinci porții de fructe și legume necesare zilnic. În plus, sunt o sursă importantă de vitamina C, care te protejează de răceală și gripă. Sunt o soluție ideală pentru momentele când ai poftă de "ceva dulce". 
Fructele uscate. Sunt gustarea perfectă atunci când ești pe fugă. Cum iarnă e mai greu să găsești fructe proaspete, consumă cu încredere smochine uscate, bogate în fier, potasiu, magneziu și calciu. Adaugă merișoare uscate în iaurt și ronțăie curmale uscate pentru conținutul ridicat de fibre și potasiu. Amestecă-le cu o mâna de nuci și semințe și savurează-le când ți se face chef de ronțăit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : De ce ar trebui să mâncăm și năut
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cum afli dacă te hidratezi destul
Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Mâna de ajutor de la job
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Ghivecele toamnei din grădina ta
Pagina a fost generata in 3.7746 secunde