Chef Hamid gătește la Barchetta, în Neptun

242
1
Chef Hamid gătește la Barchetta, în Neptun - barchettanepptun-1405411966.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care vor veni în această vară la mare, în sudul litoralului, au ocazia să guste din bucătăria orientală. Chiar în centrul stațiunii Neptun, s-a redeschis restaurantul Barchetta. Ambientul este cu totul nou, cu o terasă acoperită generoasă. Și meniul este complet nou, cuprinzând, în premieră, preparate cu specific oriental, absolut inedite.


Toate ingredientele folosite de chef Hamid Reza, unul dintre cei mai buni bucătari iranieni, sunt originale, iar rețetele păstrează tradițiile bucătăriilor din Turcia, Pakistan și Iran. Oricine dorește să-și potolească foamea după o zi de plajă, va fi uimit de multitudinea de arome din preparatele restaurantului Barchetta. Fie că alege o supă răcoroasă de linte, o salată iraniană shirazi, cu roșii, castraveți, ceapă, zeamă de lămâie verde din Iran și mentă uscată, o salată ciobănească sau un platou cu frigărui de berbecuț, cotlete de berbecuț ori pui marinat în condimente, cu siguranță va simți gustul inconfundabil al bucătăriei orientale. Iar pentru a întregi atmosfera orientală, pe lângă un asemenea ospăț, gazdele au pregătit și un program artistic pe măsură. În fiecare seară, de miercuri până sâmbătă, dansatoare orientale senzuale încing atmosfera, alături de o cunoscută formație de muzică. 


Și, pentru că vara aceasta, fotbalul este rege, turiștii pot servi masa și urmări, în același timp, meciurile importante ale Campionatului Mondial. Iar, dacă vor să își încerce norocul, au la dispoziție și o casă de pariuri unde pot paria pe echipa favorită.



Comentează știrea

Eu
16 iulie 2014
Articol

Daca nu stiai stimata Andreea, campionatul mondial de fotbal s-a incheiat de duminica. Poate vei mai folosi textul din articol peste 4 ani cand Rusia va organiza CM.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Iulie 2014
Stire din Diverse : Petreceri pe plaja OHA din Mamaia
Pagina a fost generata in 1.8105 secunde