Rețete pentru pici
Chifteluțe cu orez
Ingrediente: trei cești orez fiert, 75 g brânză feta, două linguri pătrunjel tocat, 150 g firimituri de pâine, un ou bătut, două linguri ulei de măsline, roșii cherry pentru servire.
Mod de preparare: Puneți orezul într-un bol. Adăugați brânza feta, pătrunjelul, firimiturile de pâine și oul. Amestecați până la omogenizare. Preparați chifteluțele cu mâinile și puneți-le la rumenit într-o tigaie cu ulei încins, câte trei minute pe fiecare parte. Serviți cu roșii cherry.
Mod de preparare: Puneți orezul într-un bol. Adăugați brânza feta, pătrunjelul, firimiturile de pâine și oul. Amestecați până la omogenizare. Preparați chifteluțele cu mâinile și puneți-le la rumenit într-o tigaie cu ulei încins, câte trei minute pe fiecare parte. Serviți cu roșii cherry.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 04 August 2012
Sâmbătă, 04 August 2012
Sâmbătă, 04 August 2012
Sâmbătă, 04 August 2012
Sâmbătă, 04 August 2012