Chirurg, suspectat de dispariția unei minore, urmărit penal pentru că a întreținut relații sexuale cu aceasta

119
Chirurg, suspectat de dispariția unei minore, urmărit penal pentru că a întreținut relații sexuale cu aceasta - arestatpublimediashutterstock-1374333595.jpg

Articole recomandate

Medicul chirurg Octavian Marcu de la Spitalul de Urgență 'Elena Beldiman' din Bârlad, suspectat că ar avea legături cu dispariția unei adolescente în vârstă de 17 ani, este urmărit penal, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu minora, faptă pedepsită de lege cu închisoarea de la 3 la 12 ani.




Medicul este principalul suspect și în dosarul de omor deschis de procurorii vasluieni în cazul dispariției fetei. Tânăra, care învăța la un liceu din Bârlad, ar fi început o relație cu medicul chirurg Octavian Marcu, după care l-ar fi șantajat pe acesta că face publică relația. 


După mai mult de trei luni de la declanșarea cercetărilor, polițiștii din Bârlad și-au declinat competența în favoarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Vaslui, care au deschis dosar penal pentru omor în cazul dispariției adolescentei, principalul suspect fiind chirurgul Octavian Marcu, scrie Agerpres.


'Minora și Octavian Marcu întrețineau relații intime încă din vara anului 2012, de când adolescenta i-a fost pacientă medicului. Acesta a afirmat că minora și cu prietenul ei i-ar fi solicitat 3.500 de lei ca să nu facă publică relația lor și că ulterior s-a întâlnit cu adolescenta pe strada unde se află liceul la care învăța pentru a-i da o anumită sumă de bani. Medicul a mai spus că a dus-o apoi pe fată cu mașina, undeva la ieșirea din municipiul Bârlad'', a declarat procurorul criminalist Alice Ruja. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 7.1373 secunde