Combinații de sezon: vitamine în cocktail-urile de fructe!

102
Combinații de sezon: vitamine în cocktail-urile de fructe! - 20-1438613739.jpg

Articole de la același autor

Simple sau în combinații dintre cele mai delicioase, sucurile naturale sunt alegerea perfectă pentru o zi toridă de vară.

Datorită efectelor detoxifiante, dar și a vitaminelor pe care le conțin, cocktailul din fructe este o sursă de energie și bună dispoziție.

Fie că alegem fructe autohtone, precum cireșele sau căpșunile, fie că alegem delicioasele fructe exotice, precum papaya sau kiwi, toate acestea conțin un nutrient esențial pentru organism: vitamina C.

"Vitamina C administrată în mod susținut stimulează sistemul imunitar și crește rezistența organismului față de bolile infecto-contagioase, ajută la activarea multor sisteme enzimatice și are un rol important în respirația celulară, este unul din principalii agenți reducători din orga-nism, fiind un bun aliat în lupta împotriva cancerelor.

Are efect anti-stres, facilitează absorbția fierului și, împreună cu acidul folic și vitamina B12, stimulează maturarea eritrocitelor (globulelor roșii), scade colesterolul sangvin și protejează organismul față de substanțele cancerigene", explică dr. Loti Popescu, specialist în cadrul DSP Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Suveniruri de la mare
Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Plajă, soare și… bowling!
Pagina a fost generata in 1.1405 secunde