CONCURS! Câștigă o cină romantică la restaurantul HARLEQUIN

2623
31
Cuget Liber îți oferă ocazia de a sărbători seara de Valentine's Day cu o cină romantică alături de persoana iubită la restaurantul Harlequin MamaiaPentru că dragostea trece și prin stomac, poți câștiga unul dintre cele două vouchere în valoare de 100 de lei


Restaurant Harlequin Mamaia este imaginea unei experiențe de 18 ani. Rezultat al unei combinații de idei inedite și al unei locații speciale, situat pe malul lacului Siutghiol, în inima stațiunii Mamaia. Restaurant Harlequin Mamaia se axeaza in principal pe mancarurile proaspete, oferind o experiență culinară balcanică unică. Scroll mai jos pentru a afla cum poți câștiga o cină romantică...


REGULAMENT CONCURS


Iată ce trebuie să faci: 


1. Lasă un comentariu la acest articol, la cel de OnLinEstetic, Cora sau la cel de Hera Body Care, în care trebuie să formulezi un mesaj romantic adresat persoanei iubite. 


2. Strânge cât mai multe voturi la cele trei comentarii pentru a fi unul dintre câștigători. ATENȚIE - Dacă ați postat câte un comentariu în toate paginile de concurs, voturile se vor aduna! Mesajul din comentarii poate fi același pe toate paginile.


De exemplu:
Ion POPESCU are un comentariu pe acestă pagină de concurs, la care a strâns 100 de voturi și câte un comentariu pe celelalte două pagini de concurs, la care a strâns 120 de voturi și respectiv 130 de voturi. Astfel, Ion POPESCU are un total de 350 de voturi. 
 
3. Primii 8 concurenți ale căror comentarii strâng cele mai multe voturi vor câștiga un premiu în funcție de totalul voturilor strânse.  


4. Le poți spune prietenilor tăi de pe Facebook să te voteze dacă vei copia și posta acest link: http://bit.ly/XZqhtE pe pagina ta. 


Premierea se va face în funcție de numărul voturilor strânse pe comentariu astfel:


Locul I - Un voucher cu servicii de relaxare la Hera Body Care, în valoare de 250lei! Voucherul "ROMEO SI JULIETA" include: 1 ședință "spa oceana", 1 ședință masaj relaxare, 1 tratament curățare ten cu ultrasunete laser verde și vacuum, 1 mască regenerantă ten.


Locul II - un abonament de 5 ședințe pentru masaj de relaxare oferit de OnLinEstetic


Locul III - un tratament de epilare cu zahăr, oferit de OnLinEstetic


Locul IV - un tratament cosmietic facial, oferit de OnLinEstetic

Locurile V și VI - câte un coș cu produse oferit de Cora



Locurile VII și VIII - câte o cină romantică la restaurantul Harlequin.


SUCCES!


Puteți posta comentariile până joi, 14 februarie, la ora 8.00, iar câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi, la ora 11.00 pe pagina de Facebook a Cuget Liber și pe site www.cugetliber.ro, cu informațiile necesare pentru ridicarea premiului.

La sfârșitul regulamentului pe care îl citiți acum, găsiți afișat un clasament cu voturile strânse până în prezent de participanți pe pagina de concurs. Clasamentul se actualizează în timp real.


FOARTE IMPORTANT: 
VĂ RUGĂM CA LA COMENTARIU SĂ FOLOSIȚI NUMELE REAL ÎNTREG, CA ÎN BULETIN ȘI O ADRESĂ DE E-MAIL VALIDĂ.
  • O persoană poate participa doar cu un singur mesaj.
  • Persoanele cu orice grad de rudenie ale unui concurent nu pot participa la concurs.
  • Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului.
  • Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.
  • Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs.


Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Elena-Raluca Irimia
9 februarie 2013
Cina romantica la Harlequin

Ce poate fi mai frumos decat iubirea? Ea ne da puterea sa visam, sa invingem, sa traim...TE IUBESC!

Georgescu Alexandru
9 februarie 2013
Cina romantica la Harlequin

Imi doresc sa am parte de o cina romantica de Valentine's Day

Chirea Andreea
9 februarie 2013
Cina romantica la Harlequin

Este un decor exceptional. Mi-as dori sa am parte de o cina romantica alaturi de persoana iubita

Alecsandra Asaftei Raiu
9 februarie 2013
Cina romantica

Vreau de mana cu tine sa calatoresc pe calea iubirii...

Elena Petrov
11 februarie 2013
Iubire ...

Te iubesc mai mult decat am crezut vreodata ca pot iubi, mai mult decat spatiul si decat timpul, etern, dureros, sublim! In dragostea mea se pierde tot Universul ... Suflet-pereche, sper sa fii cu mine in toate lumile si in toate vietile!

Janeta Harbu
11 februarie 2013
Cina romantica cu sotul meu

Daca ar fi sa fiu pusa in situatia de a alege din nou, categoric te-as alege tot pe tine. Doar tu imi inseninezi ziua si imi aduci zambetul pe buze si in cele mai intunecate zile, mangaierea ta cea tandra pe obrazul meu imi aduce cel mai gingas zambet. Iti multumesc ca existi, iti multumesc ca ma iubesti asa ca la inceput si iti multumesc pentru tot ce mi-ai daruit in toti acesti ani. Te ador mult!

Amet Nelida
11 februarie 2013
cina romantica

Dragul meu,tu esti temelia mea,m-ai facut mereu sa ma simt ocrotita,m-ai inveselit cand eram trista,m-ai certat cand am fost nedreapta,ai inseninat fiecare zi din viata mea chiar daca era ploioasa.M-ai iubit mereu asa cum sunt,cu defecte si calitati.Esti unicul meu super-erou!Te iubesc.

Guz Daniel
11 februarie 2013
Cina romantica la Harlequin

Cel mai romantic cadou pentru cea mai romantica fata. Te ador si-ti multumesc ca ma faci atat de fericit.

Badescu Fanel
11 februarie 2013
te iubesc

Te vreau in fiecare secunda langa mine, sa te vad, sa te ating, sa te strang in brate, sa te iubesc! Mi-ai daruit cea mai mare, cea mai completa dovada de iubire pe care vreun om a daruit-o vreodata altuia.

Cioclu Liviu
11 februarie 2013
Iubitei mele

Cu tine traiesc, exist, ma mandresc! Prin tine respir, vad, iubesc! La tine tanjesc, la tine ravnesc! Pe tine te cred, te doresc! Sunt nimic fara tine! Esti minunata.Te Iubesc cat Cerul Gabriela Mea!

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Fun : Lenuța, bătrâna bucătăreasă
Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Cât costă Revelionul 2012?
Pagina a fost generata in 0.3571 secunde