CONCURS! Câștigă servicii de relaxare la HERA BODY CARE!

2184
22
CONCURS! Câștigă servicii de relaxare la HERA BODY CARE! - voucherhera-1360345079.jpg
Câștigă servicii de relaxare la Hera Body Care, în valoare de 250 lei! Voucherul "Romeo și Julieta" include: 1 ședință "spa oceana", 1 ședință masaj relaxare, 1 tratament curățare ten cu ultrasunete laser verde și vacuum, 1 masca regenerantă tenVoucherul poate fi folosit de tine sau poți oferi "cadou" unei persoane dragi.


Centrul de medicină estetică și funcțională Hera Body Care oferă soluții unicat pentru înfrumusețare și reîntinerire. Medicina funcțională și estetică, remodelare și împachetări corporale, cosmetologie, dermato-cosmetic, lifting facial rapid cu diatermie, epilare definitivă cu LPI, bronzare - SPA, studio de relaxare (masaje dermalife Spa Oceana), hair- styling, manichiură - pedichiură. HERA BODY CARE - nu există minuni, există numai puterea credinței noastre, care ne transformă dorințele în realitate...


REGULAMENT CONCURS


Iată ce trebuie să faci: 


1. Lasă un comentariu la acest articol, la Harlequin, Cora sau la OnLinEstetic, în care trebuie să formulezi un mesaj romantic adresat persoanei iubite. 


2. Strânge cât mai multe voturi la cele trei comentarii pentru a fi unul dintre câștigători. ATENȚIE - Dacă ați postat câte un comentariu în toate paginile de concurs, voturile se vor aduna! Mesajul din comentarii poate fi același pe toate paginile.


De exemplu:
Ion POPESCU are un comentariu pe acestă pagină de concurs, la care a strâns 100 de voturi și câte un comentariu pe celelalte două pagini de concurs, la care a strâns 120 de voturi și respectiv 130 de voturi. Astfel, Ion POPESCU are un total de 350 de voturi. 
 
3. Primii 8 concurenți ale căror comentarii strâng cele mai multe voturi vor câștiga un premiu în funcție de totalul voturilor strânse.  


4. Le poți spune prietenilor tăi de pe Facebook să te voteze dacă vei copia și posta acest link: http://bit.ly/XetdGl pe pagina ta. 


Premierea se va face în funcție de numărul voturilor strânse pe comentariu astfel:


Locul I - Un voucher cu servicii de relaxare la Hera Body Care, în valoare de 250lei! Voucherul "ROMEO SI JULIETA" include: 1 ședință "spa oceana", 1 ședință masaj relaxare, 1 tratament curățare ten cu ultrasunete laser verde și vacuum, 1 mască regenerantă ten.


Locul II - un abonament de 5 ședințe pentru masaj de relaxare oferit de OnLinEstetic


Locul III - un tratament de epilare cu zahăr, oferit de OnLinEstetic


Locul IV - un tratament cosmietic facial, oferit de OnLinEstetic

Locurile V și VI - câte un coș cu produse oferit de Cora



Locurile VII și VIII - câte o cină romantică la restaurantul Harlequin.


SUCCES!


Puteți posta comentariile până joi, 14 februarie, la ora 8.00, iar câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi, la ora 11.00 pe pagina de Facebook a Cuget Liber și pe site www.cugetliber.ro, cu informațiile necesare pentru ridicarea premiului.

La sfârșitul regulamentului pe care îl citiți acum, găsiți afișat un clasament cu voturile strânse până în prezent de participanți pe pagina de concurs. Clasamentul se actualizează în timp real.


FOARTE IMPORTANT: 
VĂ RUGĂM CA LA COMENTARIU SĂ FOLOSIȚI NUMELE REAL ÎNTREG, CA ÎN BULETIN ȘI O ADRESĂ DE E-MAIL VALIDĂ.
  • O persoană poate participa doar cu un singur mesaj.
  • Persoanele cu orice grad de rudenie ale unui concurent nu pot participa la concurs.
  • Nerespectarea integrală a etapelor de participare la concurs va duce la invalidarea comentariului.
  • Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.
  • Folosirea unui limbaj trivial te va descalifica automat din concurs.


Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Elena Petrov
11 februarie 2013
Iubire ...

Te iubesc mai mult decat am crezut vreodata ca pot iubi, mai mult decat spatiul si decat timpul, etern, dureros, sublim! In dragostea mea se pierde tot Universul ... Suflet-pereche, sper sa fii cu mine in toate lumile si in toate vietile!

Janeta Harbu
11 februarie 2013
Pentru cel mai scump tatic

Calatorind in Univers alaturi de tine si de copiii nostri cei dragi, iubire ma simt implinita si fericita. Iti multumesc si nu uita cat de mult te iubesc!

Guz Daniel
11 februarie 2013
Pentru sotia mea

Cel mai bogat barbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos barbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent barbat...nici nu pot sa imi dau seama ce-ar face un astfel de barbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai indragostit dintre barbati si acesta este darul meu.

Elena-Raluca Irimia
11 februarie 2013
concurs

Ce poate fi mai frumos decat iubirea? Ea ne da puterea sa visam, sa invingem, sa traim...TE IUBESC!

Alecsandra Asaftei Raiu
11 februarie 2013
concurs

Vreau de mana cu tine sa calatoresc pe calea iubirii...

Badescu Fanel
11 februarie 2013
te iubesc

De cand mi-ai aparut in cale, viata imi pare mai frumoasa, lumea imi pare mai buna, pentru ca tu existi…

Cioclu Liviu
11 februarie 2013
Iubitei mele

Cu tine traiesc, exist, ma mandresc! Prin tine respir, vad, iubesc! La tine tanjesc, la tine ravnesc! Pe tine te cred, te doresc! Sunt nimic fara tine! Esti minunata.Te Iubesc cat Cerul Gabriela Mea!

Georgeta Pintea
12 februarie 2013
concurs

Iubirea este limba prin care inimile noastre vorbesc una cu cealalta!

Cornelia Oancea
12 februarie 2013
concurs

Jumi meu, tin sa-ti declar dragostea mea profunda pentru tine, sa-ti spun ca am renascut odata cu tine, si ca esti cel mai frumos iubit din lume si cu siguranta vei fi si cel mai bun tatic pentru rodul dragostei noastre! Datorita tie am ajuns unde sunt acum, ce simt pentru tine nu am mai simtit pentru nimeni, puritatea sentimentului de dragoste parcurge peste tot in inima si in sufletul meu, sunt a ta si a ta am sa raman pana la moarte!

Marian Lupea
12 februarie 2013
concurs

De ce nu vii ca e tarziu si mi-e dor sa vii.. nu pot dormi si stau cu ochii pe geam, nu vreau sa cred ca ai patit ceva... si tot mai sper ca intr-un minut vei veni de ce nu-mi dai un semn de oriunde ai fi... sa te intreb o clipa: ce mai faci iubirea mea... mai am si eu un loc in viata ta...

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.566 secunde