Copiii întâmpină Paștele cu ouă trăsnite

386
Paștele este o ocazie tocmai potrivită pentru a pune îndemânarea și imaginația copiilor la lucru. Și puteți realiza acest lucru fie confecționând decorațiuni din diverse materiale, prin care să reprezentați ouăle de Paște, fie jucându-vă cu ouăle de găină.
// Oul puișor - aveți nevoie de șosete colorate de bebeluș, de foarfece, de doi nasturi colorați, micuți, de fetru portocaliu, lipici și fulgi colorați. Tăiați șoseta bebelușului astfel încât să aibă o înălțime de 5 - 7 cm, umpleți-o cu vată și coaseți-o la capăt. Lipiți apoi nasturii, pe post de ochișori. Decupați un triunghi micuț, din fetru, și puneți-l pe post de cioc. Tot de fetru decupați și gheruțele și lipiți-le la baza oului. Fulgii colorați lipiți-i în părțile laterale. Aceasta poate fi o jucărie pentru cel mic sau îl puteți așeza în suporturi speciale pentru ouă și utiliza ca decorațiune.
// Ouă "coafate" - aveți nevoie de ouă, de ață colorată, mai groasă, carioci și lipici. Cu ajutorul unui ac, scoateți conținutul ouălor. Apoi faceți coafuri ouălor, lipind ața groasă, tăiată la lungimi de câțiva centimetri. Folosiți carioca pentru a desena ochii, nasul și gura. Desenați cât mai multe ouă, cu zâmbete diferite și coafuri diferite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Bunele maniere se învață din leagăn
Pagina a fost generata in 1.9496 secunde