Cu bebelușul în avion

336
Vreți să vă petreceți concediul peste hotare, călătoriți cu avionul și vreți să luați și bebelușul cu voi? Medicii vă sfătuiesc, în primul rând, să așteptați ca micuțul să împlinească două - trei luni înainte de a-l urca într-un avion. După această vârstă sistemul său imunitar este suficient de dezvoltat pentru a face față germenilor și altor pericole pentru sănătatea lui.
Cât privește călătoria, iată ce pregătiri trebuie să faceți, pentru a nu avea neplăceri:
r Alegeți un zbor din timpul nopții - este mai ușor, pentru că cel mai probabil copilașul va dormi cea mai mare parte a zborului.
r Rezervați locurile din timp - este important, căci bebelușii nu au voie să stea pe locurile de lângă ieșirile de urgență. Verificați, totodată, dacă aveți posibilitatea de prea-boarding (îmbarcare prioritară).
r Nu uitați să luați căruciorul copilului - folosiți-l până în ultimul moment, căci vă oferă mobilitate mai bună.
r Păturica preferată și alte lucruri familiare - se va simți "ca acasă" și nu va resimți foarte tare schimbările prin care trece.
r Tetina sau suzeta trebuie să fie pregătite - pentru a nu resimți disconfortul cauzat de schimbările de presiune la decolare și aterizare, dați-i suzeta sau tetina
r Bagajul special - aveți grijă să aveți o geantă de mână cu lucruri pentru copil - scutece, saci de plastic pentru depozitarea lor și a hăinuțelor murdare, jucării, haine de schimb, biberonul cu lapte deja preparat, șervețele umede.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Mai 2011
Stire din Diverse : Cucută pentru amigdale inflamate
Sâmbătă, 07 Mai 2011
Stire din Diverse : Copii… de primăvară
Pagina a fost generata in 1.6738 secunde