Cum faci față copilului care plânge mult noaptea

144
1
Cum faci față copilului  care plânge mult noaptea - 29novplange-1385728590.jpg

Articole recomandate

Somnul neîntrerupt este extrem de important în dezvoltarea celor mici. Beneficiind de un somn de calitate în timpul nopții, micuții se vor trezi binedispuși și vor fi gata să se bucure de momentele unice alături de părinți.

Din păcate, există copii care fac din noapte, zi, spre disperarea părinților, care nu mai știu cum să-i ajute pentru a nu mai plânge. Nu disperați, căci medicul pediatru Roxana Rusu Pușcă, expert Pampers, vă oferă câteva soluții pentru ca somnul de noapte al copilului să fie de calitate. Este bine să țineți cont de ele, întrucât medicul avertizează că tulburarea somnului celui mic, datorită întreruperilor dese, îi poate dăuna atât dezvoltării ulterioare, cât și armoniei familiale.

Semne care arată că micuțul nu beneficiază de un somn de calitate în timpul nopții: 1. Irascibilitate excesivă și plânsete în timpul zilei. 2. Frecvente stări de iritare, frustrare și dereglări de compor-tament. 3. Pierderea interesului față de jucării sau persoane. Agasant, simțind nevoia de a fi în permanență în jurul mamei. 4. Se freacă la ochi, cască, se trage de urechi. 5. Are un apetit neregulat și se trezește greu dimineața. 6. Este extrem de activ în timpul zilei și dificil de liniștit seara.

Ce-i de făcut?

1. Stabilește-i celui mic un program! Astfel, îi vei asigura un somn de noapte odihnitor. 2. Evită seara jocurile captivante. 3. Implică-l în activități relaxante, pe măsură ce se apropie seara. Încearcă să faci aceleași lucruri în fiecare seară, respectând aceeași ordine. 4. Baia caldă înainte de culcare îl ajută pe cel mic să se relaxeze. 5. Pune-i pijamaua și dă-i biberonul de lapte de seară. 6. Stai cu el ceva vreme, citindu-i o poveste sau vorbind despre ce a făcut în timpul zilei. Așază-l la orizontală și dă-i pupicul de "noapte bună". 7. Dacă plânge, încearcă să-l liniștești, fără să-l ridici imediat. Mângâie-i ușor fața, mânuțele sau picioruțele și respectă programul de somn, seară de seară, chiar și în week-end-uri.

Comentează știrea

honda cbr 900rr fairings
2 iunie 2014
honda cbr 900rr fairings

The is likely to get a new subframe, that will help in making more room for a passenger and hard bags. A larger fairing with the requisite beak will be found at the front end. The bike is expected to come with variable ride modes, traction control, ABS, and optional Dynamic Damping Control electronic suspension. As can be made out, the bike looks almost production ready, and could be unveiled around the last quarter of this year, as a 2015 model. honda cbr 900rr fairings http://hondacbr600rroemfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Îngrijirea copilului bolnav de diabet
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : De ce e bine să cânte copilul la pian
Pagina a fost generata in 1.812 secunde