Cum poți folosi congelatorul pentru a-ți ajuta garderoba

168
Cum poți folosi congelatorul pentru a-ți ajuta garderoba - cumpotifolosicongelatorul-1494848296.jpg

Articole recomandate

Probabil nu te-ai fi gândit că acest aparat electrocasnic, respectiv congelatorul, ar putea cumva să aibă legătură cu hainele tale.
Unica.ro are pentru tine șase sfaturi despre cum poți folosi, în favoarea garderobei tale, banalul congelator.


Jeanșii la congelator


Toată lumea știe că, pentru a păstra forma și culoarea jeanșilor tăi favoriți trebuie să îi speli cât mai rar. Dacă vrei să scapi de mirosul neplăcut și de bacteriile care se înmulțesc în denim, pune jeanșii într-o pungă și ține-i câteva ore la congelator.


Puloverele și paltoanele la congelator


Ai observat că puloverele mai pufoase sau paltoanele de lână își pierd aspectul acela de haină moale după mai multe spălări? Evită să le speli și pune-le într-o pungă la congelator. Nu vei scăpa de pete, dar vor mirosi ca noi și vei scăpa de bacterii.


Dresul devine mai puternic la rece


Ai dresuri care au un aspect foarte plăcut, dar se rup foarte repede. Udă-le și pune-le în congelator. Fibrele se vor căli și dresurile se vor rupe mai greu.


Guma de mestecat - coșmarul pantalonilor


Dacă ai reușit să te așezi pe o gumă de mestecat în autobuz, nu te panica. Pune pantalonii peste noapte în congelator într-o pungă și guma de mestecat se va întări suficient pentru a o putea îndepărta cu ușurință.


Congelarea previne scămoșarea


Ai observat că anumite haine de bumbac încep să se scămoșeze când le speli foarte des? Spală-le mai rar și aruncă-le în congelator pentru a scăpa de bacterii și miros. Valabil și pentru lenjeria de pat sau draperii.


Pantofii prea strâmți? Cu ei în congelator


Ți-ai cumpărat pantofi noi și te cam strâng? Pune în ei pungi cu apă închise ermetic și bagă-i în congelator. Apa va îngheța și gheața va lărgi interiorul pantofilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5081 secunde