Cum să ai o casă primitoare

288
1
Cum să ai o casă primitoare - casaprimitoare-1412776803.jpg

Articole recomandate

Fără doar și poate, nevoia de confort la adăpostul căminului crește pe măsură ce frigul se instalează. Iată, potrivit Amenajarea.casei.ro, câteva trucuri care te vor ajuta să îți faci casa mai confortabilă sezonul acesta:

Cortina de perete

Îmbracă un perete întreg cu o draperie. Această va capta atenția și interesul vizual și va umple pur și simplu spațiul, dând impresia de mai multă căldură. Poți găsi în magazine multe modele de draperii ieftine, dar care arată impecabil. Probabil că va trebui să cumperi două seturi de același fel pentru a acoperi un perete, important este că materialul să facă falduri bogate.

O pătură mereu la îndemână

Că să te simți cât mai comod în casă atât tu, cât și oaspeții tăi, poți păstra la îndemână paturi cu care să va acoperiți spatele până când se încălzește locuința. E suficient să ții una aruncată neglijent pe o canapea și vei sugera în acest fel ideea de confort. Yugraveste în culori calde

Vopsește pereții în culori calde

Poți alege orice nuzanță, de la bronz, la ciocolatiu.În felul acesta vei face casa mult mai primitoare.

Decorează cu bucăți din blană

Nimic nu este mai confortabil decât blană. Fie că o așezi pe podea sau pe un scaun, bucată de blană moale și pufoasă la atingere îți va suscită emoții extrem de plăcute. Dacă ai o încăpere mobilată cu fotolii și canapele îmbrăcate în piele, extrem de reci și de inconfortabile toamna și iarnă, atunci bucățile de blană răsfirate ici-colo sunt nemaipomenite.

Decorează cu tablouri

Folosește policioarele pentru a pune în valoare o colecție de obiecte decorative și de amintiri. Așează rafturile cât mai asimetric, pentru un aspect unic. Avantajul este că poți oricând renunța la ele sau le poți reașeza atunci când te-ai plistisit de același aspect.

Comentează știrea

Relu
9 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Hrișca, o fiță a femeii moderne?
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Desertul perfect pentru silueta perfectă
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cum recunoști mierea naturală
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Alimente interzise la aceeași masă
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Ceaiul de tei – prieten sau dușman?
Pagina a fost generata in 5.2191 secunde