Cum să ai putere de seducție mai mare

143

Articole recomandate

1. Păstrează ceva numai pentru tine

Este grozav să împărtășești totul cu partenerul tău, dar asta te va face să pierzi mult din aura de mister care îți poate da un aer seducător. Ar fi bine să nu renunți în totalitate la independența ta.

Păstrează numai pentru tine unele lucruri: o seară în oraș fără partenerul tău, ora de cosmetică sau raita săptămânală prin magazine.

Vei intra în contact cu lumea exterioară, de dincolo de intimi-tatea voastră, și acest lucru te va face să te simți mai încreză-toare în propriile puteri.

2. Fii "păpușică"

Chiar dacă ești genul de femeie puternică și independentă, ar fi bine să știi că studiile psi-hologice arată că figura feminină tip "păpușă" este agreată în mod special de bărbați. Ochii mari, sprâncenele arcuite, obrajii rotunzi și părul blond, nasul și bărbia mici sunt atributele caracteristice figurii de păpușă.

Sigur, nu te vom sfătui să ape-lezi la chirurgia estetică pentru a te transforma într-un prototip de sexualitate, dar există și alte mici trucuri care pot da alura de "păpușă".

Îți poți modela sprâncenele, pentru a le face mai arcuite, de exemplu. Sau întoarce-ți genele, pentru a fi mai seducătoare și marchează linia de jos a ochilor cu un dermatograf discret, care va da senzația de ochi mari.

3. Accentuează-ți feminitatea

Poate că suntem pe punctul de a obține egalitatea cu bărbații, dar nimic nu ne va face să fim la fel. Există diferențe. Femeile sunt mai mici, cu forme mai pline și mai rotunjite, afectiv reacțio-nează intens și au un instinct foarte dezvoltat de a avea grijă de cel de alături.

Dar cu cât pui mai bine în valoare aceste diferențe, cu atât vei deveni mai atrăgătoare pentru el.

(Sursa: www.avantaje.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Secretele unui cuplu sexy
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 3.6956 secunde