Cum să creezi un decor primăvăratic în living

194
Cum să creezi un decor primăvăratic  în living - livingprimavaratic-1487945861.jpg

Articole recomandate

Pentru a decora o încăpere în spiritul primăverii, sunt importante imprimeurile folosite, materialele și paleta cromatică. Aceasta din urmă este compusă din culori precum tonuri de roz, galben, verde crud, portocaliu, nuanțe roșiatice, alb. În primul rând, trebuie să te hotărăști asupra stilului decorativ pe care dorești să îl abordezi; recomandabil este ca acesta să fie același cu cel în care ai amenajat și restul locuinței, pentru a nu face notă discordantă și pentru ca aceasta să pară un tot unitar. 


Următorul pas către un living primăvăratic vizează finisajele: alege pentru pardoseală un parchet natur și un covor în culori calde, preferabil cu motive florale. Ai în vedere că dimensiunile covorului să fie proporționale cu cele ale încăperii. 


Cât despre pereți, alege o culoare pală: culoarea piersicii, a oului de rată, galben pai, crem, lila. Unul din pereți (cel de care este rezemată biblioteca sau cel din spatele canapelei) îl poți finisa cu vopsea decorativă sau cu un tapet cu motive florale ori cu trunchiuri de copaci. O metodă mai simplă este să aplici niște stickere decorative, indiferent de faptul că sunt cu flori, copaci, crenguțe sau păsărele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Diverse : Cum faci o cameră să pară mai mare
Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Diverse : Cele mai frumoase suporturi pentru reviste
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Diverse : Top 5 greșeli de evitat în bucătărie
Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Diverse : Mini pachețele de primăvară, la cuptor
Pagina a fost generata in 3.7813 secunde