Cum scăpăm de mahmureală

165
2
Cum scăpăm de mahmureală - mahmureala-1367929555.jpg
La mare, la munte, la grătar și la petrecere, sticlele de apă nu prea își fac loc în meniul oamenilor. E de înțeles că ai nevoie să petreci după atâtea zile de muncă, dar excesele aduc întotdeauna și probleme, fie că este vorba despre alimentație, fie că este vorba despre alcool. Pentru acesta din urmă, din cauza căruia mulți suferă de mahmureală, iată câteva soluții.

Mic dejun anti-mahmureală. Mahmureala se alungă cu ceaiuri. Începe musai cu un ceai de ghimbir, care calmează durerile de stomac specifice mahmurelii. Ghimbirul reușește să combată cu succes greața.

Chiar dacă nu ai chef să mănânci nimic, încearcă să ciugulești dintr-o omletă. Ouăle conțin taurină, care reface ficatul pus pe butuci de prea multele băuturi alcoolice ingerate. Presară multă verdeață în omleta cu pricina ca să îți asiguri și un nivel ridicat de antioxidanți.

Specialiștii susțin că ceaiul verde este unul dintre cele mai bune remedii contra stărilor date de mahmureală.

O altă variantă include zece măsline verzi. Zdrobite, micile rotocoale se amestecă cu 30 de grame de zahăr și se fierb timp de 10 minute într-un litru de apă, pe care urmează să îl bei în întregime.

Un mic dejun copios ajută întotdeauna. Îți fac bine la stomac pâinea prăjită cu miere sau ouăle.

La fel de necesar este să bei cât mai multă apă, asta pentru că alcoolul te-a deshidratat. Apa te scapă de starea de greață. În plus, nu uita să mănânci banane. Bogate în potasiu și magneziu, îți vor ridica nivelul vitaminelor din corp.

(sursa: www.dietetik.ro)

Comentează știrea

WLsvUgksunF
9 august 2014
wRKJeUdjT

GWx1Wv szlgubgptoxp, [url=http://cxjvpfschxyw.com/]cxjvpfschxyw[/url], [link=http://hofsraddjbrh.com/]hofsraddjbrh[/link], http://sapbhbqsnfhy.com/

zDRqMZeRbcENWT
29 august 2014
qoPSNofyJQnKCgSYqQ

Ao4MKr kbtsraheabwv, [url=http://reydfknggjcn.com/]reydfknggjcn[/url], [link=http://necfmeweggts.com/]necfmeweggts[/link], http://hfkddzdmrajs.com/

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Cetățenești : Ești mahmur? Așa te tratezi!
Pagina a fost generata in 2.9029 secunde