Cum se duc banii pe apa dușului

511

Articole de la același autor

Una e să faci duș, alta e să îți plouă tropical în cap, în timp ce din boxele mascate ale cabinei se aud tunete, fulgere și zgomote ale faunei din junglă.
Concret, nu mai este la modă să ai o simplă cabină de duș. Trebuie să fie o cabină multifuncțională, în care poți să te dezintoxici ascultând Stravinsky, poți să vorbești la telefonul incorporat sau să te uiți la știri.
Alte funcții "rafinate" sunt aromoterapia (recipiente cu parfum, automate), cromoterapia (leduri de diferite culori, care se aprind în funcție de starea de spirit a celui care face duș) și ozonoterapia (dușul emană un amestec de oxigen cu ozon, cu așa-zise funcții terapeutice).
Nu sunt de ocolit nici cabinele cu funcții de hidromasaj și saună și bateriile care creează un efect de cascadă.
În plus, se poartă personalizarea cabinelor de duși, constănțenii fiind încurajați să își realizeze singuri modelele pereților cabinei de duș. Astfel, cabinele pot avea între unul și șase pereți de sticlă (mată sau transparentă, cu diferite modele florale sau marine). Cei care își permit își pot comanda pereți din cristal, scăpând elegant de câteva mii de euro. Alternativa ieftină este geamul acrilic, colorat în diferite nuanțe.
După cum spuneam la începutul articolului însă, cea mai tare din parcarea obiectelor sanitare este "pălăria" de duș cu diametru mare, care conferă locatarilor un efect unic de ploaie tropicală (de ploaie în general, nu neapărat tropicală).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1072 secunde