Cușcuș cu cărniță de curcan

443
Cușcuș cu cărniță de curcan - cuscuscurcan-1334934055.jpg
Curcanul este o sursă foarte bună de proteine veritabile și de calitate, de seleniu, vitamina B6 și de aminoacizi, motiv pentru care este recomandată în special în alimentația celor mici. Dacă vrei să gătești acest tip de carne pentru copilul tău, îi poți prepara o rețetă delicioasă și plină de vitamine: cușcuș cu cărniță de curcan. Vei avea nevoie de 55 grame de fistic, 250 ml de supă de pui, 75 grame de coacăze uscate, 125 ml de suc de portocale, două portocale, 290 grame de cușcuș, 250 grame de carne de curcan fiartă și mărunțită, 50 grame de spanac și o lingură cu oțet de vin roșu.
Mai întâi, cuptorul trebuie încins la 180 de grade, se pune fisticul într-o tavă și se bagă la copt timp de șapte minute, după care se lasă la răcit și se mărunțește. Între timp, supa se pune la fiert într-o crăticioară acoperită cu un capac până dă în clocot. Se îndepărtează oala de pe foc, apoi se adaugă coacăzele, sucul de portocale, cușcușul și se amestecă cu o furculiță. În continuare se acoperă vasul cu un capac și se mai lasă încă cinci minute, după care cușcușul se transferă într-un bol, se adaugă feliile de portocale, carnea de curcan și frunzulițele de spanac, se stropește cu oțet, se amestecă și poate fi servită imediat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.323 secunde