Data 11.11, ora 11:11! Semnificația numărului 11

Luni, 11 Noiembrie 2019, 11:33
3529
11.11 și în general orice ține de orele 11 sunt momente încărcate de energie, 11 fiind număr maestru. 1111 sau 11/11 are o semnificație spirituală specială, deoarece 11 reprezintă trezirea spirituală și noi începuturi puternice. Știați că atunci când vedeți 11:11 pe ceas sau că atracția deosebită pentru numărul 1111 indică o schimbare imediată, o reconectare sau mai degrabă o realiniere spirituală a voastră? Poate fi vorba despre o idee nouă sau despre o concluzie.


În numerologie, numărul unu indică începuturi, dar când există o înșiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creează o energie puternică pentru respectiva zi, pentru atingerea potențialului nostru și pentru o trezire la realitate.

11 noiembrie este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului. Ne vom putea lăsa conduși de intuiție, iar cei care se bucură de darul clarviziunii vor putea avea revelații.

În numerologie numărul 11 este un număr "Maestru", adică are o frecvența vibrationala înaltă și este folosit în previziuni, magie dar și științe transcedentale. Un astfel de număr maestru are un potențial desăvârșit pentru învățare și evoluție spirituală și poate aduce schimbări majore în viețile noastre.


Dacă până acum ați simțit o stare de moleșeală, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gură de oxigen. Bucurați-va de energia noilor începuturi și deschideți-va sufletele pentru a primi vibrația ei, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 3.1757 secunde