Nu ratați întâlnirea cu violonistul-rocker

David Garrett, două concerte senzaționale, la București

691
David Garrett, două concerte senzaționale, la București - david-1535282599.jpg

Articole de la același autor

Celebrul violonist german David Garrett susține, luna viitoare, două concerte extraordinare, la Sala Palatului din București, evenimente ce fac parte din cadrul turneului mondial "Explosive Live". 


13 și 14 septembrie sunt zilele în care îl puteți urmări live pe îndrăgitul artist, biletele având prețuri cuprinse între 140 de lei (categoria a V-a) și 650 lei (VIP), anunță infomusic.ro. 


Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Pentru cel mai recent album intitulat "Explosive", David Garrett a fost distins cu Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. Artistul combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru. 


Interpretările electrizante ale unor hit-uri rock precum "Purple Rain", "November Rain" sau "They Don’t Care About Us", cele mai mari hit-uri internaționale pop ca "Viva la Vida" sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază, cum ar fi "Simfonia Nr. 5", de Ludwig van Beethoven, sau "Vara", de Antonio Vivaldi, precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca "Furious" și "Explosive" sunt doar câteva dintre melodiile ce le oferă spectatorilor momente unice de exaltare, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde