De unde știi cine este alesul vieții tale

219
De unde știi cine este  alesul vieții tale - alesulvietii-1363787355.jpg
Cu toții avem o imagine ideală a celui sau a celei cu care ne vom pe-trece restul vieții. Dar cum îți dai seama care este alesul? Care sunt semnele unei relații promițătoare? Margaret Paul, blogger "Huffington Post", identifică câteva semnale ce nu ar trebui trecute cu vederea într-o relație.  

Sunteți deschiși să învățați

Baza unei relații bune este devotamentul pentru dezvoltare perso-nală și învățătură. Dacă o persoană nu este deschisă să învețe despre sine și despre partener, atunci nu există nicio modalitate de a rezolva conflictul, care de multe ori duce la mai multe conflicte nerezolvate. Relațiile devin plate și goale atunci când unul sau ambii parteneri nu mai sunt dispuși să învețe.

Sunteți conectați emoțional

Trebuie să devii partenerul pe care ți-l dorești prin a învăța să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile sentimente și bunăstare. Când unul dintre parteneri dă vina pe celălalt pentru propriile sentimente, apar resentimentele și eventual se ajunge la distanțare.  

Aveți fiecare o legătură cu o sursă spirituală a iubirii

Conexiunea emoțională este vitală pentru o relație de durată. Oamenii nu pot menține legătura emoțională cu un partener fără să fie conectați emoțional cu ei înșiși. Ei vor fi deconectați de la sine dacă nu își asumă responsabilitatea propriilor sentimente, iar aceștia nu își pot lua responsabilitatea pentru sentimentele proprii fără să fie conectați la o sursă mai mare de putere.

Amândoi apreciați bunătatea și atenția

Când ambii parteneri apreciază bunătatea și sunt capabili să fie empatici, pot fi acolo unul pentru celălalt, simțind fericire sau durere alături de partener. O relație sănătoasă este bazată pe o relație de co-dependență, un schimb mutual de a da și a primi.

Aveți valori similare în domenii importante din viață

Valori similare în jurul domeniilor precum politică, creșterea copiilor, sănătate și nutriție, avort, religie, spiritualitate și bani sunt un mare ajutor în evitarea conflictelor majore iscate în jurul acestor zone de interes.

Râdeți și vă distrați împreună

Fiind capabili să râdeți și să vă distrați împreună este un lucru vital pentru o relație, pentru a menține conexiunea emoțională. De asemenea, este benefic să aveți lucruri pe care să le faceți împreună.

Ai o profundă conexiune emoțională și sexuală

Iubești cu adevărat felul în care este persoana de lângă tine. Relațiile sunt provocatoare și fără a iubi cu adevărat și a simți o legătură cu persoana de lângă tine, dincolo de aspect și pasiune, relația nu poate supraviețui. Pasiunea sexuală, de asemenea, nu va supraviețui dacă nu există dragoste profundă și conexiune emoțională. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Martie 2013
Stire din Diverse : De ce chelesc bărbații
Miercuri, 20 Martie 2013
Stire din Diverse : ORANGE intră pe piața TV
Pagina a fost generata in 1.5308 secunde