DNA. Directorul general al Antena TV Group, urmărit penal pentru șantaj

78
DNA. Directorul general al Antena TV Group, urmărit penal pentru șantaj - sorinalexandrescu2-1369920085.jpg

Articole recomandate

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, este urmărit penal pentru șantaj, fiind acuzat că a amenințat administratorul unei firme că va da în vileag fapte presupus compromițătoare dacă nu va semna un contract în condițiile impuse de el, a anunțat, joi, DNA.




Antena 3 a relatat, pe pagina online, că din informațiile pe care le-a obținut neoficial, acuzația pare să fie bazată pe o plângere făcută de RCS-RDS. În urma acestei plângeri, SRI și DNA ar fi organizat o acțiune de supraveghere a convorbirilor telefonice și personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de șantaj.


Potrivit rezoluției de începere a urmăririi penale întocmită de procurori, în perioada 16 aprilie - 24 mai 2013, George Sorin Alexandrescu "a constrâns un administrator al unei societăți comerciale să semneze un contract în condiții prestabilite, impuse de inculpat, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză".RCS&RDS a scos televiziunile Antena 1, Antena 3 și Euforia TV de pe platforma sa de satelit Digi, în noaptea de 19 spre 20 aprilie 2012,  precizează Agerpres.


Într-un comunicat remis MEDIAFAX pe 20 aprilie 2012, RCS&RDS a anunțat că nu mai difuzează Antena 1, Antena 3 și Euforia TV pe platforma de satelit Digi, întrucât compania de telecomunicații nu mai poate accepta să plătească peste 7 milioane de euro pe an, sumă care ar fi fost solicitată de Antena TV Group pentru difuzarea prin satelit a acestor televiziuni,


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Martie 2013
Stire din Eveniment : Și-a șantajat victima pe Facebook
Pagina a fost generata in 2.2048 secunde