Drumul spre achiziția unei locuințe, scurtat prin SMS

310
Paul Năsăudeanu din Constanța, cu numărul de telefon 0723-zero barat, este interesat de oferta dumneavoastră de pe www.topestate.ro.
Așa arată anunțurile pe care le trimite automat portalul imobiliar, în momentul în care un client alege să cumpere o locuință. Serviciul, unic în România, este funcțional din data de 21 iunie și a fost lansat oficial la începutul acestei luni.
Se numește SMT (Short Message Transaction) și se adresează vânzătorilor de locuințe, developerilor de proiecte imobiliare, agenților de profil și persoanelor fizice interesate de oferte imobiliare.
"Aplicația permite utilizatorilor portalului să intre în contact direct, în timp real. Mesajul este transmis imediat, pe telefonul mobil. Astfel, vânzătorii și agenții pot contacta imediat clienții, pentru a demara discuțiile. În același timp, persoa-nele interesate să cumpere se vor bucura de o perioada mică de așteptare", a declarat, pentru Cuget Liber, Mihai Soponaru, directorul portalului www.topestate.ro.
În prima lună, serviciul SMT este gratuit, administratorii site-ului estimând că vor avea peste 2.700 de abonați, până la finele anului.
"În urma feedback-ului primit, 87% dintre abonații portalului vor să contracteze serviciul SMT. Deja se interesează de costurile abonamentului, sunt extrem de încântați", mai spune Mihai Soponaru.
Costurile SMT vor fi suportate doar de vânzători, potențialii cumpărători neavând nicio obligație financiară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Iulie 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.6425 secunde