Elizabeth Taylor a avut o fiică secretă?

514
Elizabeth Taylor a avut o fiică secretă? - b407fff41b00613d8582c235323ba451.jpg
Dramatic! Regretata actriță Elizabeth Taylor a fost măcinată întreaga viață de un secret pe care l-a ținut bine ascuns. Frumoasa cu ochii violet ar fi avut un copil din flori în tinerețe, pe care l-a dat spre adopție, scrie Libertatea.

Dezvăluirea a fost făcută de mediumul actriței de la Hollywood, John Cohan, care susține că Elizabeth i-a cerut să spună despre existența copilului, abia după moartea sa.

Potrivit lui Cohan, Elizabeth Taylor a născut o fetiță, care se numește Norah și locuiește în Irlanda. Se pare că aceasta nu a dorit să știe nimic de cea care a adus-o pe lume, deoarece a dat-o spre adopție împreună cu o sumă mare de bani.

"Mi-a spus un secret care o bântuia de ani buni. A avut un copil în afara căsătoriei, pe care l-a dat spre adopție. Elizabeth nu a știut niciodată sigur cine este tatăl fetiței, deoarece, în acea perioadă, avusese relații cu 3 bărbați. Întotdeauna s-a simțit vinovată pentru acest lucru și îmi spunea: ‘Nu zice nimic până când nu voi pleca (n.r- până când va muri)’ ", a spus John Cohan.
Elizabeth Taylor a murit luna trecută la 79 de ani. Celebra actriță a fost căsătorită de șapte ori și a avut patru copii, oficial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5562 secunde