Concurs ExtraSuperUltraMegaOferta

277

Articole de la același autor

Voi înțelegeți ceva din reclamele la serviciile de telefonie mobilă? Nu din jocul actorilor sau figuranților, nu despre astea este vorba în propoziție. Mă refer la prezentarea avantajelor de care ai putea avea parte dacă, evident, îți iei cartelă sau abonament la ZaVodaCosmOrange.
Deci (ca să încep contrar recomandărilor), când speakerii încep să mitralieze lista de opțiuni, extraopțiuni, zeci de minute în rețea sau în afara ei, pe fix, pe mobil, pe satelit, mii de esemesuri, sute de ememesuri, supertelefoane la prețul unei legături de mărar ș.a.m.d., mai că-mi doresc să fiu spânzurat cu țeasta’n jos, în fum de ardei iute și să-mi fie pus pe repeat avertismentul de la medicamente. Știți voi care.
Nu-mi pot închipui câți s-au înțepat după ce, buimăciți de avalanșa de beneficii, au sărit în primul magazin verde, portocaliu sau roșu și și-au luat magnificul abonament ori cartela fantastică. Mă scarpin în cap a mirare: din cele câteva milioane (multe) de români care au devenit fericiții utilizatori a cel puțin unui telefon celular - am și eu două, apropo, dar nu știu de ce -, câți oare se blestemă și acum că nu au citit și ce e scris cu litere mici? Deoarece, fiți siguri, orice extraopțiune din asta ridicată în slăvi în clipurile sau panourile frumos colorate ascunde o grămadă de chestii care, în mod regulat, îți încarcă factura de rămâi ca măgarul în ceață în fața cutiei poștale. Ia’ncercați să citiți textele scrise cu caractere cât furnica în josul ecranului și vedeți dacă reușiți să vă dați seama care-s nenumăratele condiții ce trebuie îndeplinite pentru a beneficia de respectiva superofertă. Care reușește este premiat cu trecerea prin izmene...
Unde mai pui că, spre exemplificare, 3.000 de minute incluse, nu importă în care rețea, sunt disponibile numai cu abonamentul de 35 de euro pe lună, iarăși nu importă la care companie de telefonie mobilă. Să nu te apuce dracii când ajungi în fața fetișcanei din magazinul verde, portocaliu sau roșu și realizezi că ai bătut atâta drum degeaba? Păi, nu era mai simplu cu porumbeii voiajori?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9159 secunde