Extraterestrul din Siberia era făcut din pâine

354
Extraterestrul din Siberia era făcut din pâine - 1eba54600ecb890f82d479187488d4df.jpg
Extraterestrul mort, găsit înghețat în Irkutsk, Siberia, s-a dovedit a fi cât se poate de... terestru. Rămășițele nepământene nu erau altceva decât bucăți de pâine, atent modelate și îmbrăcate în piele de pui. Farsa a fost pusă la cale se pare de câțiva tineri, informează Realitatea.net.
Un videoclip în care ar apăreau rămășițele unui extraterestru în Irkutsk, Siberia, a devenit, recent, noua senzație a internetului. În filmulețul respectiv, creatura "extraterestră" are un craniu imens, ochi mari și un corp ușor roșiatic.

Videoclipul, considerat de cei mai mulți drept o farsă, se spune că a fost filmat lângă orașul Irkutsk, din apropierea lacului Baikal, în urmă cu câteva săptămâni. Aparent, un localnic conduce cameramanul într-o zonă plină de zăpadă de la marginea pădurii, unde îi arată rămășițele extraterestrului, o creatură mică, cu un picior smuls.

După apariția înregistrării pe internet, poliția l-a interogat în repetate rânduri tânărul care a filmat scena. Ulterior, băiatul a recunoscut că întreaga poveste era o farsă, bine pusă la punct și atent modelată din pâine și piele de pui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Fukushima, decontaminată cu marijuana?
Pagina a fost generata in 2.2696 secunde