Festival de folk la Costinești

285

Articole de la același autor

Au mai rămas doar câteva zile până la cea de-a doua ediție a festivalului "Folk Fest. Remember Costinești". De data aceasta, organizatorii îi invită pe iubitorii acestui gen muzical la unul dintre cele mai frumoase festivaluri de acest gen din țară.

Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 august, de la ora 19.00, la complexul "White Horse" din Costinești. Noua ediție a festivalului va reuni artiști renumiți, precum Mircea Vintilă&Trupa Brambura, Daniel Iancu& Costel Pătrășcan, Marius Matache, Alifantis&Zan, Mike Godoroja& Blue Spirit, Magda Pușcaș&Sorina Bloj, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre, Dinu Olărașu.

Organizatorii susțin că Folk Fest Remember Costinești este mai mult decât un festival de muzică. El își propune să aducă în prim-plan evenimentele cultural-artistice care însuflețeau atmosfera Costineștiului în anii ‘70 - ‘80, perioadă de referință pentru stațiunea Tineretului, care reprezenta destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical sau din alte arii culturale.

Astfel, ediția a doua a festivalului de folk din Costinești va găzdui și anul acesta expoziții de grafică umoristică, de fotografie (cu imagini ale Costineștiului de azi sau ale stațiunii de odinioară), lansări de carte ale artiștilor participanți la festival și multe alte evenimente surpriză care vor trezi interesul publicului participant.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Alexandru Andrieș cântă la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5269 secunde