Fetele tunate cu buze țuguiate eclipsează bărbații de pe litoral

462
Căldura, marea și nisipul sunt ca un magnet pentru fetele frumoase. Mamaia este stațiunea ideală pentru ele, datorită cluburilor și teraselor cochete și de fițe de aici. Blondele bronzate, cu picioare lungi și haine minimaliste atrag atenția macho-manilor și bărbaților burlaci, indiferent de vârstă.
Stațiunea devine un adevărat furnicar odată cu lăsarea serii. Cocktail-urile și apele minerale cu lămâie aduse de chelner de la un necunoscut, apoi un zâmbet de la masa alăturată și con-sumația plătită la finalul serii sunt trucurile cele mai banale cu care sunt agățate fetele pe litoral. Ele oferă în schimb un zâmbet larg, apoi ridică în semn de mulțumire paharul, își țuguie bu-zele și râd zgomotos.
Pe plajă, flirturile sunt nelipsite. Dom-nișoarele fac topless și atrag atenția băr-baților atunci când se ung provocator cu ulei de plajă.
În traficul din stațiuni e greu să nu le recunoști pe domnișoarele cu ochelari de libelulă și cu numărul la mașină ultima modă - PTZ. Fac orice să iasă în evi-dență, iar bărbații salivează și, culmea, se comportă ca ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Iunie 2009
Stire din Diverse : "Zmeii" de la Marea Neagră
Miercuri, 24 Iunie 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 1.8547 secunde