Fotograf român, reținut în Mexic și cercetat pentru o infracțiune contra ORDINII PUBLICE

356
Fotograf român, reținut în Mexic și cercetat pentru o infracțiune contra ORDINII PUBLICE - 02mexico4popup24288400-1354604658.jpg

Cetățeanul român reținut în Mexic cu ocazia ceremoniei de instalare a noului guvern ar fi cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni contra ordinii publice, a precizat MAE, informează realitatea.net.


"La data de 1 decembrie, Ambasada României în Mexic a fost informată de către Procuratura Generală din Ciudad de Mexico în legătură cu reținerea unui cetățean român, care ar fi fost implicat în incidentele survenite în această țară cu ocazia ceremoniei de instalare a noului guvern. Conform datelor preliminare, cetățeanul român ar fi cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni contra ordinii publice", informează MAE, adăugând că Ambasada României în Mexic și MAE "au intrat în legătură cu familia cetățeanului român, asigurând-o că întreprinde toate demersurile pentru acordarea de asistență consulară cetățeanului român reținut".

"Potrivit informațiilor furnizate de familia sa, cetățeanul român ar fi asistat la manifestațiile stradale din Ciudad de Mexico în scopul fotografierii evenimentului", precizează MAE.

 

 

Citește mai mult





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Actual : Cutremur puternic în Mexic
Pagina a fost generata in 0.2617 secunde