Fotografi celebri, la "Vama sub lumini de Oscar"

153
Fotografi celebri, la

Articole de la același autor

Festivalul de arte vizuale "Vama sub lumini de Oscar" va debuta, în acest week-end, la Vama Veche, pentru a cincea oară consecutiv. 

Este primul festival din România care oferă posibilitatea pasionaților de a participa gratuit la zece zile de cursuri de specializare în tehnicile fotografiei, filmului și picturii, la zeci de vernisaje și expoziții de fotografie. De asemenea, este singurul festival în care se desfășoară în paralel 14 workshopuri de fotografie, cinci de film, proiecții foto și de film, cursuri teoretice și concursuri zilnice cu premii.

Printre invitații speciali ai secțiunii foto ai acestei ediții, se numără fotograful Marek Czarnecki, câștigător a șapte premii de fotografie "British Institute of Professional Photography", echivalentul Oscarurilor cinematografice, Ahmad Kavousian, specializat în foto-jurnalism și unul dintre puținii fotografi care a reușit să imortalizeze imagini în cadrul revoluției islamice din Iran din 1979, sau Michail Moscholios, autor a numeroase expoziții internaționale, al cărui punct forte este fotografia de stradă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Concert Timpuri Noi, în Vama Veche
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : În Mamaia, găsim "clătita uriașă"!
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Cum să ne păstrăm bronzul toamna
Duminică, 24 August 2014
Stire din Diverse : Bosquito, concert live pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5744 secunde