Google a lansat o aplicație ce permite citirea articolelor a peste 40 de publicații

183
Google a lansat o aplicație ce permite citirea articolelor a peste 40 de publicații - b3136a388e81497cbc5c31f59c88b37e.jpg
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații, numită Fast Flip, ce permite trecerea rapidă în revistă a articolelor publicate de BBC, New York Times, Washington Post și de alte publicații, relatează AFP.
Potrivit Google, utilizarea Fast Flip va fi precum "răsfoirea foarte rapidă" a unei reviste, fără ca timpul de încărcare să incomodeze lectura.
Fast Flip, accesibil pe pagina de internet fastflip.googlelabs.com, permite navigatorilor pe internet să treacă în revistă articolele publicate pe site-urile a circa 40 de parteneri Google. Pe lângă BBC, New York Times și Washington Post, Google a încheiat parteneriate și cu Elle, Cosmopolitan, Marie Claire și Newsweek.
Aplicația permite citirea primei pagini a articolului, iar utilizatorii care doresc să citească mai mult vor fi automat redirecționați către site-ul publicației căreia îi aparține articolul.
Google, care are relații tensionate cu trusturile media din Statele Unite, a anunțat că va împărți veniturile generate de publicitatea prezentată pe Fast Flip cu publicațiile partenere. Fast Flip va permite presei să câștige noi cititori, susține Krishna Bharat, inginer la Google.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Văd informații vii!
Pagina a fost generata in 2.5754 secunde