Google.ro și-a schimbat logoul de Moș Nicolae

384
Google.ro și-a schimbat logoul de Moș Nicolae - 7b8fac333fe4ec9b044a8a64829a9e4b.jpg
Pagina Google.ro și-a modificat logo-ul de Moș Nicolae, afișând ghetuțe și ferestre prin care se văd fulgi de nea, informează Mediafax.ro.
Sfântul Nicolae, patronul Greciei, Rusiei și al multor orașe din apusul Europei, este unul din cei mai populari sfinți ai creștinătății , datorită multelor minuni săvârșite atât în timpul vieții, cât și după moartea sa, fiind supranumit "Făcătorul de Minuni", păstrând și rolul de Moș pentru copii. Potrivit legendei, Moș Nicolae le pune copiilor cuminți cadouri în ghetuțe, în noaptea de 5 spre 6 decembrie.

Google.ro și-a modificat, pe 1 decembrie, logo-ul cu ocazia Zilei Naționale a României, în centrul noului logo fiind incluse trei steaguri tricolore și o hartă a României. Google își schimbă logo-urile cu ocazia sărbătorilor și a altor evenimente speciale. Recent, Google și-a modificat logo-ul pentru a sărbători descoperirea unor cantități "semnificative" de apă înghețată pe Lună. Totodată, pe 7 octombrie, Google a introdus, pe pagina sa de start, în locul logo-ului său obișnuit, un cod de bare pentru a marca aniversare a 57 de ani de la patentarea invenției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Diverse : Orez brun cu legume
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Diverse : Pe urmele fostului Callatis
Sâmbătă, 04 Decembrie 2010
Stire din Diverse : Paris, cel mai scump oraș din lume
Pagina a fost generata in 1.8813 secunde