Hitler a ordonat crearea unor farfurii zburătoare ca să atace Londra și New York-ul

538
Hitler a ordonat crearea unor farfurii zburătoare ca să atace Londra și New York-ul - fe6939254f40ba40721d6db01ad49299.jpg
Potrivit unor martori oculari, o farfurie zburătoare inscripționată cu zvastica ar fi zburat de-a lungul Tamisei în 1944. Se pare că dispozitivul era capabil să zboare 2000 de kilometri, Statele Unite luând și ele serios în calcul amenințarea Germaniei, scrie Realitatea.net.

Arhivele secrete ale naziștilor au arătat că planul de atac al Londrei și al New York-ului al lui Hitler nu era o fantezie, ci realitate.

Potrivit DailyIndia.com, în valea Jonas din Turingia, în centr Germaniei, exista o rețea de tunele, unde sclavi ai lui Hitler lucrau la construcția armei minune, sub conducerea generaluilui SS Hans Kammler.

Potrivit unor martori oculari, o farfurie zburătoare inscripționată cu zvastica ar fi zburat la joasă înălțime de-a lungul Tamisei, în 1944. Se pare că dispozitivul era capabil să zboare 2000 de kilometri, Statele Unite luând și ele serios în calcul amenințarea Germaniei.

Deși Germania a distrus multe dintre documente, există indicii clare că arma a existat cu adevărat și au fost construite în jur de 15 prototipuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6492 secunde