Horoscopul săptămânii

480
Berbec (21 martie - 20 aprilie): Sunteți decis să faceți schimbări în casă, dar partenerul de viață nu este de acord. Stabiliți-vă clar prioritățile, ca să nu aveți probleme!
Taur (21 aprilie - 21 mai): Se pare că aveți o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Aveți dificultăți pe plan financiar, însă nu este cazul să vă faceți griji. V-ați propus să faceți ceva nou și sunt șanse mari să reușiți.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Aveți șanse să rezolvați o problemă financiară care vă preocupă de mult. S-ar putea să vi se propună o colaborare, care vă va reda încrederea în propriile capacități. Profitați de această conjunctură favorabilă, însă fiți prudent!
Rac (22 iunie - 22 iulie): Aveți o deosebită capacitate de comunicare și rezolvați ușor o mulțime de probleme. Puteți avea succes în toate activitățile legate de cămin, dar și în societate. Persoana iubită și partenerii de afaceri vă apreciază ideile.
Leu (23 iulie - 22 august): Sunteți hotărât să rezolvați o dată pentru totdeauna o serie de probleme mai vechi. Partenerul de viață vă susține. Puteți să încheiați contracte și să semnați documente oficiale.
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Prietenii și partenerul de viață vă apreciază dorința de schimbare și înnoire. Profitați de această zi, pentru că puteți să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus!
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Primiți de la partenerul de viață un cadou de care vă bucurați foarte mult. Prietenii vă invită într-o excursie. Nu ratați ocazia! Ascultați-vă intuiția!
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Puteți să rezolvați o problemă financiară a unui tânăr din familie. Este momentul să demarați o afacere.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Începeți o etapă nouă în viața socială și pe plan sentimental. Fie porniți o afacere, fie vă reorientați profesional. Astăzi sunt favorizate contactele cu tinerii, comunicarea și călătoriile în interes personal. Fiți atent la cheltuieli.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Aveți un simț practic deosebit, care vă poate ajuta să demarați o afacere. După-amiază, un prieten de familie vă propune o colaborare avantajoasă.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): O rudă mai în vârstă vă sfătuiește să nu mai alergați după câștiguri ușoare și vă pune pe gânduri. Ar fi bine să acordați mai mult timp studiului și relațiilor parteneriale.
Pești (19 februarie - 20 martie): Aveți o zi norocoasă și treceți cu bine peste toate dificultățile. Puteți avea succes la examene. Relațiile sentimentale merg bine. Nu neglijați odihna!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Fukushima, decontaminată cu marijuana?
Pagina a fost generata in 2.2136 secunde