Idei pentru decorarea livingului

768
Idei pentru decorarea livingului - living-1358346137.jpg
Atunci când amenajezi camera de zi a locuinței tale este indicat să creezi un spațiu unde să te poți simți bine atât din punct de vedere al confortului cât și al aspectului estetic.


Zugrăvește folosind culorile de albastru sau gri

Chiar dacă sunt culori în trend, acestea se potrivesc perfect și la un stil clasic al camerei. Lumina poate fi destul de ușor redată cu ajutorul spoturilor, în așa fel încât culoarea să poată căpăta o mai mare semnificație. Un alt truc pentru colorarea livingului este să îi conferi un aspect cât mai satinat, dând impresia de vechi, o tendință la modă în ultima vreme.

Mărește spațiul

Chiar dacă este destul de greu să transformi un spațiu restrâns într-unul mai mare poți încerca anumite strategii care dau impresia de lărgime - amplasează o oglindă pe unul dintre pereții camerei.

Decorează cu perne

Frumusețea unei canapele este de foarte multe ori evidențiată cu ajutorul unor perne frumos colorate. Dacă ai gust vei ști cum anume să le alegi în așa fel încât canapeaua să poată deveni un adevărat punct de atracție al încăperii.

Uită de masa de mijloc

de 12 persoane

Respectând dimensiunile camerei este indicat să renunți la masa imensă ce acoperea întreaga suprafață. Iar dacă te gândești la musafiri este mai practic sa jonglezi cu măsuțe mai mici pentru servirea unei cești de cafea.

Folosește-te de tablouri

Indiferent de pictura pe care o reflectă poți opta să agăți pe perete cât mai asimetric un număr însemnat de tablouri. Cu toate acestea, dacă sunt mai prețioase, poți agăța pe ici pe colo diverse rame cu fotografii de familie.

Creează un colț al amintirilor

Un astfel de loc te va ajuta să îți aduci aminte de locurile pe care le-ai vizitat. De aceea, poți face o adevărată colecție de pietre, scoici sau obiecte cu valoare turistică pentru tine și familia ta. (sursa: www.casamea.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Case eco pasive
Pagina a fost generata in 0.3161 secunde