Imaginația, ustensilă de căpătâi în decorarea camerei copilului

274
Camera copilului poate fi decorată cu un buget minim, într-un mod frumos, care este mai original și mai plăcut. Tricotează un animăluț pe care îl poți umple cu vatelină, biluțe mici de polistiren expandat (scârțăitoare) sau orice alt material antialergic pentru bebeluș.
Dacă nu știi să tricotezi, încearcă să decupezi formele dorite în bucăți mari de material, pe care să le coși între ele ulterior, cu umplutura la mijloc. Medicii atrag atenția însă că nu trebuie folosite, pentru umpluturi, fulgi, pene sau alte materiale care adună acarieni. Totodată, mămicile trebuie să fie atente ca materialele folosite să nu conțină vopsele nocive.
Animăluțele pot avea ochii sau năsucul din năsturei sau bumbi textili, cu mențiunea că aceștia trebuie să fie bine cusuți, pentru ca prichindelul să nu-i înghită accidental.
Pereții mai pot fi decorați cu flori sau fluturi. Cu ajutorul acuarelelor non-toxice, a hârtiei colorate și cu puțin lipici se pot face minuni. Figurinele obținute astfel trebuie însă lipite în zonele unde bebelușul nu poate ajunge.
Iar dacă tot suntem la capitolul creativitate, mămicile pot cumpăra un caiet cu foi veline în care să deseneze, să lipească și să scrie o cărticică de povești, amintire pentru când micuțul va crește.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6454 secunde