INCREDIBIL. Face bani îmbrățișând oameni! E pe bune. Iată cât câștigă o tânără

885
INCREDIBIL. Face bani îmbrățișând oameni! E pe bune. Iată cât câștigă o tânără - imbratiseaza-1352110006.jpg
Jackie Samuel (29 de ani) îmbrățișează oameni la nivel profesionist. Mai exact, tânăra din New York doarme în pat cu străini pe care îi ține în brațe, contra cost. Da, există oameni care apelează la serviciile ei pentru că pur și simplu nu pot dormi sau relaxa dacă nu simt atingerea unei alte persoane. Clienții ei sunt mulțumiți de efectele psihologice pozitive pe care le are îmbrățișatul.

Jackie a ajuns să practice "îmbrățișarea profesionistă" pentru a reuși să-și plătească studiile și să-i asigure un trai decent băiețelului ei. Însă, spre norocul ei, afacerea cu strânsul în brațe a evoluat, Jackie având tot mai mulți clienți și reușind acum să câștige aproxiomativ 260 de dolari pe zi, scrie Dalily Mail



Bineînțeles că reacțiile negative nu au întârziat să apară, fiind mulți care o acuză de prostituție și chiar este în pericol de a fi exmatriculată din cadrul facultății la care studiază. Cu toate acestea, Jackie continuă să strângă în brațe pe orcine îi trece pragul și plătește.

Îmbrățișările se desfășoară chiar în locuința lui Jackie, iar clienții pot alege locul în care să fie cuprinși de brațele profesionistei. Cei mai mulți aleg, bineînțeles, patul dublu din dormitorul gazdei. Dar ce fel de oameni apelează la astfel de servicii?

"Sunt de părere că oamenii care apelează la mine au motive justificate. Unii dintre clienții mei mai în vârstă au soțiile decedate și pur și simplu au nevoie de cineva alături, de o persoană pe care să o atingă. O parte dintre clienții mai tineri se află între două relații, alții sunt în relații cu probleme, iar unii sunt doar curioși să experimenteze și să vadă cum funcționează treaba cu îmbrățișatul", a declarat Jackie Samuel. În prezent, tânăra percepe o taxă de 60 de dolari pentru o oră de îmbrățișat... la orizontală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2562 secunde