Concurs iPhone 3G, pe mâinile românilor

320

Articole de la același autor

iPhone 3G a fost lansat vineri și în România, fiind înregistrate 6000 de precomenzi, iar 100 de telefoane au fost cumpărate la momentul lansării în București, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Orange România, citați de NewsIn.
Directorul executiv al Orange România, Richard Moat, a declarat că este foarte mulțumit de felul cum au decurs lucrurile în România în privința lansării iPhone și că ar vrea să vândă zeci de mii de terminale până la sfârșitul anului. Moat a mai adăugat că prețul terminalului a fost determinat de venitul mediu al utilizatorului de telefonie mobilă din România, relativ scăzut față de celelalte țări europene, și că nu s-a putut micșora mai mult. Service-ul telefonului va fi asigurat de Apple, prin intermediul Orange România.
iPhone 3G costă între 179 euro și 489 euro în oferta Orange România, în funcție de modelul ales, de tipul de abonament utilizat și de perioada contractuală a abona-mentului, potrivit informațiilor oferite de compania de telefonie mobilă.
Clienții noi care doresc să cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege între cele două abonamente dedicate în valoare de 39 euro, respectiv 59 euro pe lună, care includ minute naționale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date și tarife speciale pentru apelurile in-ternaționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8343 secunde