Concurs Iubirile lui Liz Taylor

408
Iubirile lui Liz Taylor - 2e076c33f8f240db858e3307f4943bb1.jpg
A avut la picioare Hollywoodul, dar și pe cei mai doriți bărbați ai vremii. S-a lăsat purtată de pasiune și a făcut din fiecare poveste a sa de dragoste un reper pentru public. În încercarea de a-și găsi fericirea, a trecut prin opt căsnicii.

Conrad Hilton Jr.

(6 mai 1950-29 ian. 1951)

Avea numai 18 ani când a acceptat să-i devină soție lui Conrad "Nicky" Hilton. Dar, cu toate că au avut o lună de miere prelungită, cei doi petrecând 14 săptămâni în Europa, mariajul lor n-a avut nicio șansă să supraviețuiască, din pricina agresiunilor fizice și psihice la care o supunea moștenitorul lanțului hotelier Hilton pe actriță. Potrivit descrierii făcute de Liz în autobiografia sa, "Elizabeth Takes Off", Hilton devenise "ursuz, mânios și abuziv, atât fizic, cât și mental", din cauza consumului de droguri. Motiv pentru care a cerut la divorț o jumătate de milion de dolari compensație.

Michael Wilding

(21 febr. 1952-26 ian. 1957)

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Ivanhoe" și, la niciun an de la divorțul ei de Hilton, Liz s-a aruncat într-o nouă căsnicie. Michael era cu 20 de ani mai mare și părea bărbatul calm și responsabil de care ea avea atâta nevoie. Cu toate astea, nici căsnicia lor n-a durat mai mult de cinci ani, timp în care au devenit părinții a doi băieți, Michael (acum în vârstă de 57 de ani) și Christopher (acum în vârstă de 55 de ani).


Michael Todd

(2 februarie 1957- 22 martie 1958)

La o săptămână după pronunțarea celui de-al doilea divorț, fata cu ochi violeți s-a lăsat dusă la altar de producătorul de film Mike Todd. "Nu mi-a cerut să-i fiu soție, mi-a spus că voi fi soția lui", povestea Liz în autobiografia sa. Deși între ei era o diferență de vârstă de 25 de ani, actrița părea să-și fi găsit jumătatea. Și, într-adevăr, l-a iubit până ce moartea i-a despărțit. Căci pe 22 martie 1958, Mike s-a prăbușit cu avionul său, botezat "Liz cea norocoasă", lăsând în urmă o văduvă îndurerată și o fiică, pe Liza (acum în vârstă de 53 de ani).

Eddie Fisher

(12 mai 1959-6 martie 1964)

În timpul doliului, Elizabeth a găsit alinare în brațele cântărețului Eddie Fisher, cel mai bun prieten al defunctului ei soț. La acea vreme, Eddie era căsătorit cu actrița Debbie Reynolds, de care a divorțat pentru a o lua de soție pe Liz. După nuntă, Taylor s-a simțit jignită văzând că toate publicațiile o denumeau "spărgătoare de căsnicii". Mai mult, noul soț era mult prea insensibil la nevoile ei, fapt pentru care actrița a evadat într-o relație paralelă, cu actorul Richard Burton, pe care-l cunoscuse pe platourile de filmare pentru "Cleopatra". Citeste mai departe

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Paste Pappardelle cu somon și morcov
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Diverse : E sâmbătă, e timpul să ne distrăm!
Sâmbătă, 09 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Ne vedem la premieră!
Pagina a fost generata in 3.1998 secunde