Karl Lagerfeld: Nu trebuie să ai foarte mulți bani ca să fii bine îmbrăcat

485
Karl Lagerfeld: Nu trebuie să ai foarte mulți bani ca să fii bine îmbrăcat - 5d99038d44f065c21383e5daea295933.jpg
Karl Lagerfeld, designerul casei de modă Chanel, spune că eleganța nu trebuie să coste foarte mult și că retailerii de top și-au îmbunătățit foarte mult modelele de-a lungul timpului, astfel încât toată lumea să se poată îmbrăca bine la prețuri accesibile, informează Mediafax.
"H&M este în atenția tuturor. Mi-a plăcut foarte mult și colecția lui Kate Moss pentru Topshop, care a fost minunată. Desigur, magazinele de lux sunt foarte scumpe din cauza materialelor și măiestriei artiștilor, dar designul ar trebui să fie bun indiferent de preț și asta e o calitate a retailerilor de top. În ziua de azi nu trebuie să ai foarte mulți bani ca să fii bine îmbrăcat", a declarat Karl Lagerfeld.

Designerul a mai spus că își alege muzele pe baza aspectului lor fizic, dar și pe baza personalității deoarece vrea să se vadă și inteligența lor.

Lagerfeld, care a lucrat recent cu tinerele Blake Lively, Lily Allen sau Alexa Chung, a declarat: "Niciuna nu este model, ele sunt femei adevărate din ziua de azi, cu personalități minunate. Urăsc când aud că sunt numite «fete la modă» deoarece pare că ar fi niște prostuțe, ceea ce nu e adevărat".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6902 secunde