Ken o vrea pe Barbie înapoi

210

Articole de la același autor

Păpușa Ken, considerată o versiune masculină a lui Barbie, va împlini în acest an vârsta de 50 de ani și intenționează să o recucerească pe celebra lui partenera blondă. Compania Mattel, cel mai mare producător de jucării din lume, a anunțat că va relansa pe piață păpușa respectivă.
Începând din 1961, papusule Ken au fost comercializate de compania Mattel în diverse ținute, care variau de la costumul clasic de culoare închisă până la slipul de baie roșu și pantalonii disco din anii ‘80, însă chipul păpușii nu a îmbătrânit deloc în această jumătate de secol.
Potrivit biografiei oficiale, Ken, în ciuda imaginii sale de "ginere ideal", nu s-a căsătorit niciodată cu Barbie, în vârstă de 52 de ani, aceasta purtând rochii de mireasa "doar pentru a le face pe plac prietenilor ei care sunt croitori".
Potrivit spiritului din epocă, cele două personaje s-au "despărțit" în 2004, optând pentru o viață de celibatar. Ca o marcă a vremurilor prezente, cu ajutorul unui profil pe Facebook și al unui cont pe Twitter, Ken va porni în 2011 într-o noua aventură, cu scopul de a o recuceri pe Barbie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Diverse : Armamentul lui Mircea Badea
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Diverse : În iunie, "pionierul fruntaș" se însoară
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Diverse : "Fiica mea nu știe prea bine marea!"
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Diverse : Magie și mister la Carnavalul de la Veneția
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Diverse : Prima supă de legume pentru cel mic
Pagina a fost generata in 1.7308 secunde