La ce vârstă ajung femeile să se aprecieze? Dar bărbații?

216
La ce vârstă ajung femeile să se aprecieze? Dar bărbații? - lacevarstaajungfemeile-1377523392.jpg

Articole recomandate

Legătura dintre vârstă și aspectul fizic a devenit un subiect extrem de aprig disputat în ultimii ani. Pentru a afla ce cred bărbații și femeile despre aspectul lor fizic, sex, dar și efectele operațiilor estetice, revista americană Allure a realizat un sondaj.

Potrivit sursei citate, bărbații cred că vârful frumuseții unei femei este la vârsta de 29 de ani, dar că la 30 de ani sunt cel mai seducătoare. Reprezentantele sexului frumos se simt mai încrezătoare în aspectul lor fizic și în felul cum arată dezbrăcate abia la 34 de ani.

Oamenii de știință britanici au descoperit că la 34 de ani femeile nu doar că își iubesc corpul nud, dar sunt mândre și de formele voluptoase, și chiar de riduri.

Explicația este că femeile ajunse la această vârstă sunt mai încrezătoare în calitățile pe care le posedă, mai ales că cele mai multe sunt angajate în relații pe termen lung, iar acest lucru le oferă un oarecare confort psihic în privința aspectului fizic.

Dar bărbații?

Bărbații sunt cel mai încrezători în pat între 50 și 69 de ani, în timp ce femeile sunt extrem de încrezătoare în aptitudinile lor în materie de sex între 18 și 29 de ani. Deși 57 la sută dintre cei chestionați au fost de acord că sexul devine mai bun odată cu vârsta, numai o treime dintre bărbații tineri au declarat că sunt atrași de femei de aceeași vârstă.

36 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani au susținut că femeile mai în vârstă sunt mai sexy.

Referitor la măsurile pe care le iau pentru a se menține tineri, 70 la sută dintre respondenți au susținut că optează pentru proce-duri neinvazive și doar 1 la sută au declarat că au făcut operații estetice, injecții cu botox sau tratamente cu laser.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 August 2013
Stire din Diverse : Lifting facial, ieftin și natural
Miercuri, 21 August 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru o pedichiură perfectă
Pagina a fost generata in 1.9506 secunde