La Mamaia, Târgul Gaudeamus Litoral "Carte de învățătură"

183
1
La Mamaia, Târgul Gaudeamus Litoral

Articole recomandate

Târgul Gaudeamus Litoral "Carte de învățătură" 2015 și-a deschis porțile, la Mamaia. Constănțenii, dar și turiștii au ocazia, până pe 17 august, să cumpere cărți în incinta pavilionului expozițional mobil, pe faleza din fața Radio Vacanța. 


În cadrul campaniei, se vor face donații, iar cărțile vor merge către bibliotecile rurale din Dobrogea. Publicul este invitat să vizioneze proiecții ale lucrărilor reunite sub titulatura "Dobrogea sentimentală", aparținând unor elevi ai școlilor de fotografie din Constanța.

Debutul noii ediții a târgului a fost marcat printr-un moment artistic, Radio România Constanța și Centrul Cultural Județean "Teodor T. Burada" prezentând o proiecție video intitulată "Dobrogea sentimentală", cu lucrări ale elevilor claselor de fotografie coordonate de profesor Iulia Gheorghe. 


Duminică, 16 august, de la ora 18, Radio România Constanța și Clubul Artelor "Solteris" Mangalia vor prezenta noile apariții editoriale. 


Luni, 17 august, de la ora 18, va avea loc decernarea Trofeelor Târgului Gaudeamus Litoral 2015, moment marcat prin muzică militară interpretată de Fanfara Forțelor Navale. 



Comentează știrea

ioana
13 august 2015
afaceri

Imediat! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie foarte repede de oameni seriosi care sa colaboreze cu noi si care vor mult sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) urgent, din prima luna! Activitatea este foarte usoara si o puteti desfasura in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7886 secunde